Eftermiddag..

Hej hej!

Hoppas ni haft en bra dag. Jag har! :) Fick spontant för mig att vilja äta lunch ute på någon mysigt lunchställe. Hörde av mig till Pontus och frågade om han vill hänga på. Han svarade att det gjorde han gärna och så mötte han upp mig på stadsbiblioteket vid halv ett och vi drog vidare mot Red Dog och åt bakad potatis med kyckling/curry och pastasallad med även den kyckling/curry. Satt och snackade i ungefär 1 1/2 om typ allt och inget. :) Riktigt trevligt vill jag säga, får göras om! :)

Efter det så har jag kikat på en tröja på H&M i någon vecka och bestämde mig nu för att handla den. Sedan även ett par mjukisbyxor i STOR modell fick följa med hem. Men även en super snygg vit klocka från ONE har jag också köpt. Saknat att bära klocka ett tag nu. Det är nog ungefär 2 år sedan jag bar en senast, enda kruxet är att det brukar bli riiktigt fula märken av klockan under sommaren, så jag får nog inte vänja mig att bära den riktigt än. :)


Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

Vad gott med utelunch! Och shopping är ju inte heller fel :-)



Han är inte så intresserad av att rulla runt, men han är superdupernära att rulla från rygg till mage också. Sitta kan han faktiskt göra lite själv!



Kramar

2010-04-16 @ 18:10:21
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: ECVADOR

mysig blogg

2010-04-16 @ 18:12:31
URL: http://ecvador.blogg.se/
Postat av: Evelina

va med och tävla om att bli veckans blogg :)



http://finaaevelinaa.blogg.se/2010/april/veckans-blogg-1.html

2010-04-16 @ 19:23:21
URL: http://finaaevelinaa.blogg.se/
Postat av: Evelina

sv_ vad kul :) jag utser vinnaren på måndag :D

2010-04-16 @ 21:40:57
URL: http://finaaevelinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0