Godkväll Sommartid...

Mellan klockan 2 och klockan 3 inatt gick tiden helt plötsligt jättefort ;)... Kan ju bero på att det skiftade på en minut och helt plötsligt var klockan 3 och man kom på att just det, det är ju sommartid :) och man kände att det nog var dags att gå hem.. Så helt ärligt, jag kostade på mig taxi hem ikväll, hade helt enkelt inte ork att stå och vänta på buss och gå hem från busshållplatsen.

men nu är jag hemma och ska lägga mig och sova.. Är helt slut. Så jag säger helt enkelt...


Lördag kväll...

Godkväll!

Jag sitter här och väntar på att maten skall bli klar... :) Under tiden tänkte jag bege mig in i duschen och fixa till mig.

Min planeringslista för idag är i princip avklarad. :) Enda punkten är städa rummet som inte är klar ännu.. skjuter nog på den ett tag till.... :)

Lördag 26 mars 2010


Fredag 25 mars 2011

Godkväll!

Jag har tagit en lite ofrivillig bloggpaus. Har gått runt som ett vakande spöke i flera veckor och varit konstant trött. Detta efter att gått upp cirka 5 varje morgon, haft föreläsningar och skrivit grupparbete om vart annat i veckors tid utan någon som helst vila... Usch.. så nu är det jag som går och lägger mig kl 22 en fredagkväll. Tror verkligen det behövs! Så godnatt!


RSS 2.0