Måndag 31 augusti 2009

Hej och godkväll!

Idag börja jag skolan igen, första kursen i höst blir beskattningsrätt. :) Just nu väntar jag enbart på att mina böcker ska komma hem till mig så jag kan börja läsa (inte för att jag är jättesugen på det egentligen, men hey! jag har något att göra igen). Så träning och skola har börjat igen och jag känner att det är på rätt väg. På onsdag ska jag iväg och hämta ut mina makrotentor som jag skrivit i maj resp augusti. Är så skönt att inte ha något som helst efter sig nu. Väntar även på mina pengar från CSN, men jag vet inte riktigt hur lång tid det skulle ta innan de kommer.... :P

För övrigt så vill jag bara berätta att jag har något att längta till... för om 31 dagar händer något speciellt.... ;)

Söndag 30 augusti 2009

Ohh gud, äntligen har jag orkat ta mig upp ur sängen :P. Även om datorn har varit med mig där till största delen idag. Har inte varit någon jätte lyckad dag med huvudvärk och allt annat som hör fyllehistorior till. Inga detaljer här inte.

Men ack vilken rolig kväll det var igår. Jag var på Kräftskiva hos Andreas i Svedala med Sofia, Micke, Isabella, Amir och Peter och mycket mer människor som jag inte träffat förr. Jag äter förvisso inte kräftor men det blev kyckling och västerbottenpaj istället. Det var sjukt gott. Kvällen blev tidig/sen beroende på om man säger morgon eller kväll. För vi tog taxi hem halv 5 imorse och var hemma 5. Det var lätt överkomligt att ta taxi om man är ett par stycken som delar på det.

Men iaf så är sommarlovet slut för nu börjar allvaret imorgon, jag påbörjar mitt kandidatår på Högskolan Kristianstad. Jag har både förväntningar samtidigt som jag nog gärna hade sluppit, tyckte det var juni precis, vart tog sommaren vägen egentligen?

Hoppas ni haft en bra söndag iaf.. för nu ska jag nog gå och duscha.
Ciao

Fredag 28 augusti 2009

Godkväll!

Har precis ätit god pizza med pappa och syster. Det tycker jag att jag gjort mig välförtjänt av då jag varit aktiv hela veckan.

Tidigare idag blev det varma mackor med skinka och ost.

Visst ser det gott ut.. ? :)

Annars idag så funderar jag på om jag ska till affären och handla lite gottis eller om jag ska sluta frossa nu eftersom jag tänkt se Sagan om ringen ikväll.

Sitter även och planerar morgondagen då jag har lite att fixa då. Vad som händer får ni se imorgon...

Suck!!

Jag är riktigt trött just nu och känner verkligen att jag måste skriva av mig för jag mår inget vidare bra inombords.Saken är den att jag inte riktigt vet vad jag ska göra  Jag vill engagera mig, vara ambitiös men nu känner även jag att det börjar tära på mina krafter. För att ge er en snabbakrungdsbild innan jag svävar ut för mycket.

Jag påbörjar mitt kandidatår på Högskolan Kristianstad på måndag den 31 augusti 2009. Har sedan typ 10 år tillbaka varit medlem i Malmö Sjöscoutkår där jag började som patrullscout och vuxit mer och mer, och numera är ledare. För ca 5-6 år sedan började jag som miniorassistent på en av våra minioravdelningar (alltså en avdelning för ca 8-10 åringar). När jag fyllde 18 och blev ledare på hösten 2005 så slutade den ledare jag haft sedan jag blev assistent och jag tog själv över huvudrollen för avdelningen och blev ansvarig ledare. Detta fortsatte jag med i ungefär 2 år tills jag började studera på Högskolan Kristianstad, dock fortsatte jag som ledare på avdelningen. Avdelningen fungerade bra fram tills i höstas, alltså 2008, då vi blev av med våra barn (de gick upp till avdelningen ovanför oss) och istället för att rekrytera barn i mitten av november bestämde vi oss för att lägga det till våren 2009. Rekryteringen lyckades bra och vi fick ca 15-20 nya barn på avdelningen.  Då var vi 4 ledare på avdelningen. Det fungerade bra hela våren fram tills nu typ. Problemen har uppkommit nu efter som två av ledare av okänd anledning valt att sluta på avdelningen.

Problemet som jag ser det nu är det att med ca 20 barn på avdelningen, kommer vi behöva typ 4 pers på varje möte. Men vi är kanske bara 2.  Att endast vara 2 ledare på möten går inte om man har 20 barn, då helst 2 följebåtar ska vara ute och en ledare i land och helst en ledare som seglar. Det är ett problem då vi inte ska visa oss svaga inför föräldrarnma till barnen. Jag vill inte heller behöva känna att jag måste komma varje vecka bara för att avdelningens ledarbesättning är underbemmanad. Vad menar jag, är att vad händer om någon blir sjuk eller av annan anledning inte kan komma?

Problemet är också det att jag känner att jag inte får något stöd ifrån högre insatser, alltså kårens styrelse. Styrelsen bara diskuterar men hur mycket hjälper det. Jag känner ett stor magknip i magen och jag gillar inte alls den känslan alls.Den felaktiga stress jag ser nu när vi är totalt 3 ledare på avdelningen men bara 2 ledare på möten tillsammans med att jag vet att jag måste engagera mig i skolan och så också gör att jag innan jag ens startat terminen inte mår bra och inte riktigt vet hur det kommer lösa sig, för jag vet inte hur det ska gå. Min spontana reaktion är den att jag inte vill fortsätta, jag vill inte känna ansvar för så många barn utan att känna att jag har något stöd av styrelsen att bedriva avdelningen.

Torsdag 27 augusti 2009

Godkväll!

Jag vill bara visa vilken söt igelkottbebis jag hitta under en buske i trädgården lite tidigare ikväll. Såå söt den var. :)


Onsdag 26 augusti 2009

Hej!

sorry för dålig uppdatering idag men bättre sent än aldrig, right?

Idag har jag tränat på gymmet. Har kommit in i en träningsperiod just nu och det gillar vi mycket :). Så jag körde lite mage och bröst och axlar idag samt 45 min kondition. Efter det så duscha man, fick på sig kläder och cykla mot fridhem för att träffa mamma. Hon skulle in i en affär där och hitta ett linne, vilket hon gjorde också. Mycket fint. Därefter så skulle vi till kulturcentralen för att hämta ut biljetter till chokladprovning (tror jag det var... mitt minne är dåligt) som mamma och hennes kollega skulle gå på imorgon. På vägen dit i alla fall så sticker vi in om badshopen på aq-va-kul för att mamma ville hitta en fin bikini, vilket hon också finner en fin som tom jag skulle kunna använda men den hon köpte är nog för stor till mig så det går inte. :P Annars hade hon nog fått konkurrens... haha. När vi väl lämnade badshopen så bestämde vi oss för att äta middag ute, blev bakad potatis med thaikyckling på Graffiti café. Mycket gott vill jag lova. :) Sen bestämde vi oss för att gå till triangeln och glo lite grann med. Gick in på stadium för att se om det fanns ngt intressant. Gissa vad jag hitta? Jo, en skidjacka!! (?) som var nedsatt till ca 75 procents rea. Den var skön på och sådär så vi köpte den. :P

Sen nu ikväll har jag inte gjort så mycket direkt.. sitter just nu och väntar på att NCIS ska börja för att sen gå och lägga mig.

Hörs!


Tisdag 25 augusti 2009

Goddag

Var precis på väg och skriva godmorgon men det är det verkligen inte. :P

Änsålänge idag har jag rensat undan på mitt rum och städat lite grann. Får väl se om mina föräldrar ser att jag städat (okej då.., dammsugit) ovanvåningen också. Fundera precis över om man skulle tvätta igenom badrum och toalett också så det känns ytterligare lite fräschare och ev också orka sätta igång ett par maskiner tvätt.

Ja, det får bli så.

Hörs!

Måndag 24 augusti 2009

Godmorgon!

Jag är pigg och vaken, ska strax dra på mig lite kläder och sen dra in mot stan till gymmet och träna lite idag med. Sen resten av eftermiddag vet jag inte vad som händer men ikväll ska jag iväg till scouterna och dra igång vår minioravdelning igen efter sommaren. Så det blir lite segling och så då.

Men nä, dags att hitta kläder som sagt.

Ciao!

Tyvärr...

blev planerna till cuba café inställda ikväll så här sitter jag nu, helt uttråkad och trött.. så jag kanske borde hoppa i säng istället och få ordning på dygnet nu innan jag börjar skolan om en vecka..

Eller nää, jag tror jag går och sätter mig och glor färdigt på filmen jag börjde se..

Godnatt iaf!



Söndag 23 augusti 2009

Godmorgon!

Nu har jag äntligen vaknat efter en längre sovmorgon. Vaknade vid halv tio först och tänkte stiga upp men ju närmare klockan blev tio blev ögonlocken tyngre och tyngre så jag gick och la mig och tänkte kolla på tv.. iställlet somnade jag och vakna för en stund sedan. Frukosten är precis avklarad. Idag annars så vet jag inte riktigt vad som händer.. Ska försöka piggna till och dra in mot stan för att träna lite grann.

Senare ikväll ska jag träffa lite vänner för att fira en väns examen. Då drar vi troligtvis till det senaste stället vi känner till, alltså CUBA CAFÈ
!!

Grejen är den att jag inte kände till detta ställe i början av denna månaden och nu, känner tom vakterna igen en.. Jag vet inte om jag vill kalla det bra eller dåligt.

Sovdags

så jag säger godnatt!

Tack alla fina människor för en super trevlig kväll! =) Hoppas ni haft lika trevligt som jag..

Som sagt, planen innan dag var att förfesta och sen dra ut men nej, så blev inte fallet utan det blev en lugn kväll och tidigt slut, egentligen helt i min smak då jag e superduper trött nu och ska bara borsta tänderna och sen leta upp sängen.


Godmorgon

Jag vakna strax efter tolv efter drygt 7h sömn, det innebär att jag var hemma halv 5 imorse. Men sjukt roligt hade vi igår iaf. Enda grejen jag är mindre nöjd med är att jag troligtvis glömt min telefon hos min polare. :( Men den är nog snart återfunnen tror jag. Ringde nyss min polare jag var hos igår och telefonen är återfunnen, den ligger hemma hos honom.. :)
Ska åka iväg och hämta den hos honom senare idag. Sen fundera jag smått på om man ska ta sig till gymmet idag med och träna ben.

Men ciao sålänge!

Dags för utgång...

till en vän och festa till det lite grann... :)

Därefter blir det troligen festival och fyrverkerier om vädret tillåter... :)

Så just nu... sitter jag och försöker hitta vettiga kläder och ta på mig, är det inte alltid typiskt? Att varje gång man ska på ngt speciellt så vet man inte vad man ska ta på sig så vänder man upp o ner på hela garderoben.. så för tillfället.. :P ligger halva garderoben på golvet och jag vet fortfarande inte vad jag ska ta på mig.. :S

Dags att kasta sig in i garderoben igen och se vad man finner....

Hörs imorgon!

Godmorgon!

Vakna för drygt 1h sen så frukosten är redan avklarad så nu strax ska jag kika ut genom fönstret och kolla på termometern för att se vad det blir för väder idag. Då jag tänkt ta en vända till gymmet men enda sättet och ta sig dig är med cykel.

Ikväll är det festivalavslutning och jag hoppas att kvällen blir lugn. Planerna är dem att träffas hos Pontus för att sedan dra ut till festivalen.

Något jag vill ha...

är verkligen denna underbart fina klocka! Synd bara att den kostar över 3000 kr... =( Så det blir nog ingen... Men erkänn att den är superfin?

Klockan kommer från Sony Ericsson.

Måste bara tipsa!

Lenas svamppasta

Ingredienser för 4 port.
1 st vitlöksklyfta(or)
1 st Schalottenlök(ar)
1 nypa(or) timjan
3 msk olivolja
1 msk smör
2 msk persilja, hackad
1 l kantareller, eller Karl Johan
1,5 dl vitt vin
parmesanost, efter smak
spaghetti, till 4 personer
salt
svartpeppar

1. Sätt igång pastakoket.
2. Fräs svampen i smör och olja tillsammans med en liten nypa timjan. När svampen blivit mjuk, tillsätt vitlök och schalottenlök och fräs tills det också är mjukt och svampen har fått lite yta.
3. Häll vinet över svampen och låt det nätt och jämnt koka in. Smaka av, antagligen behövs lite mer salt.
4. Häll persiljan över svampen och blanda väl.
5. Nu borde pastan vara klar. Blanda den med svampfräset i pannan. Lägg upp på varma tallrikar och toppa med några droppar god olivolja och massor av parmesanost

http://www.tasteline.com/Recept/lenas_svamppasta

Vad jag gör ikväll?

Hej hej!

Ikväll har jag änsålänge kollat igenom min garderob.. (nästan hela faktiskt) och konstaterat att det mesta därinne faktiskt passar fortfarande, är bara ett par byxor som är för små och lite tröjor jag känner jag inte trivs i alls. Så ska bara övertyga mamma om att jag inte vill ha det kvar och sen ska det ut på blocket/tradera.. (meddelar när det blir) Utöver det har jag sett på unga mödrar, ni vet det där danska programmet om mammor, men hallå, ibland undrar man verkligen vad de håller på med.. röker ihop med barnen och allt möjligt. Såg precis CSI miami också..

Han är så sjukt cool, Horatio. Tror faktiskt det är det bästa CSI nu efter att Grissom i CSI slutade, det är inte alls samma karaktär på hans efterträdare. Just nu sitter jag och halvkollar på ngn film på 5:an som verkar helknasig.. :P

resten av kvällen kommer spenderas med en dusch snart, med insmorning med body lotion och dofta ljuvligt efteråt. =) Sen se NCSI och efter sova. Imorgon blir nämligen en lång dag. :P

Göteborg med Niclas


Här kommer ett bildregn från söndagens fotosession sedan vi var i Göteborg.

Där är lite bilder från kulturdagarnas karneval och lite allmän sightsing =)


Pass och träning

Idag är verkligen en seg dag tycker jag det känns som, då jag länge tänkt att jag ska komma utanför dörren men sitter forfarande i sovkläder. Så det e väl dags och leta fram kläder, tvätta sig och packa ner träningskläderna i en väska för att pumpa cykeln och sen bege sig in mot stan för att hämta ut mitt nya pass och dra till träningslokalen.

Ikväll så blir det återigen festival, var något band i Folkets park som Sofia ville se. Ska kanske eventuellt äta något där också, får se. När jag är hemma igen så får ni kanske en längre uppdatering om vad som händer framöver.

Ciao!

Tävla om en Stylebystars klänning hos Emmelist!


Jag är med och tävlar om en klänning från Stylebystars!!
Prova chansen du med!




Klänningen är en likadan som på bilden ovanför, men den är blå/svart.
Storlek S/M.
Tävlingen avslutas Torsdag 20 Augusti!



http://emmelist.blogg.se/2009/august/vinn-en-klanning-fran-stylebystars.html



Hemma från Göteborg.

Jag har nog glömt bort att skriva att jag var som sagt i göteborg över helgen. En mycket trevlig helg dock hade jag gärna stannat ytterligare någon dag. Men iaf, steg upp vid 6-tiden i lördags morse efter enbart 4 timmars sömn, för att äta frukost, duscha och så innan pappa körde mig till svävarterminalen i Malmö där jag tog bussen mot Göteborg, kl. 7.55. Niclas steg på i helsingborg 8.45 och vi var framme i Göteborg 11.20. Där vi bestämde oss för att gå och äta lunch. Blev kycklingfilé och potatis med favoritsås. Efteråt blev det till Nordstan och turistbyrån för att köpa göteborgspass. Utmärkt!

Sen blir det spårvagn mot universeum. Tillbringar ungefär 2-2½ timme med att studera olika sorters djur. Silkesaporna i regnskogsmiljön var så supersöta så det inte var klokt. Musikavdelningsutställningen i slutet var jag lite mindre road över att gå och kolla på faktiskt. När klockan börjar närma sig 16 så bestämde vi oss för att bege oss mot vårt hotell för incheckning, och ombyte. Vad tror ni inte då vi får när vi står och väntar på bussen till hotellet? Jo.. ett gigantiskt regnoväder och det dräper ner regn som attan och vi är blöta när bussen kommer. Kommer till hotellet, mycket fint sådant och checkar in. Går upp till hotellrummet och gör oss hemmastadda. Börjar diskutera hurvida vi ska åka till Liseberg om det regnar eller inte. Efter mycket velande så bestämmer vi oss för att åka iväg, vi kan inte mer än bli blöta :P.

Så vid ca 18.00 så går bussen tillbaka mot stan och senare spårvagnen mot liseberg. Väl framme på liseberg så verkar vädergudarna varit med oss och det slutar regna. :) Köper våra åkpass och drar iväg till spinrock där vi vet att Niclas vän med flera finns så vi väntar utanför entrén på dem, men såklart så ska de gå iväg och äta just precis då så Niclas och jag spenderar ett par varv i kållerado och balder, kanonen, radiobilarna, lisebergsbanan mfl innan vi möter dem vid uppsvinget som har stött på tekniska problem och är avstängd så det blir flumride istället då. Där Niclas vän verkligen lyckas blöta ner oss två utan större problem :P. Åker balder, kanonen och ett par stycken karuseller ett par gånger till innan klockan närmar sig 23 och parken stänger.

Då bestämmer vi oss för att dra och käka hamburgare och sedan bege oss mot Nils Ericssons terminalen för att ta bussen hemåt hotellet. Väl tillbaka på hotellet så lyckas vi drilla  bort nattportiern lite grann, men det rede ut sig. Grejen var den att vi lånat ett värdefack där vi lämnat rumsnycklarna och det förstod han inte riktigt. Sen så när Niclas var iväg och handlade choklad så slår jag omkull ett glas på badrummet som inte var världens bästa grej att göra kanske så jag sticker iväg till receptionen och ber om en sopborste får istället en städare med dammsugare som städar undan glaset. Frid och fröjd kan vi äntligen gå och lägga oss i supersköna sängar efter en mycket rolig dag.

Söndag morgon börjar med att vakna upp och klä på sig för att sedan dra ner till hotellrestaurangen för att äta superduper god frukost. Där fanns så mycket att välja mellan så man inte riktigt visste vart man skulle börja. Äter självklart för mycket utav det goda. Därefter blir det hotellrummet för duschning och packning för att senare checka ut. Ta bussen tillbaka till stan för att hitta bagageförvaringen inne på centralstationen. Efter ett par varv och vi är på väg att ge upp så hittar vi ett skåp att ta. Sen blir det lite sightsing i stan och titta lite grann i klädaffärerna. För att sedan äta entrecote på restaurang, den godaste bearnisesås jag ätit på länge hade dem. Sen tog vi en tur ut till Haga också innan vi vände tillbaka mot centralstationen för hämtning av bagage och handling av kaffe innan vi tog bussen tillbaka mot Skåne.

Konstaterat: en mycket trevlig göteborgsvisit. =)

Godmorgon

Idag är det fredag och jag har en del saker som ska göras idag. Först och främst så ska jag alldeles strax gå och äta frukost för jag är jätte hungrig. Magen kurrar mycket.. :). Sen så ska jag och mamma iväg med vår katt till djursjukhuset för bland annat vaccinering. Sen handla lite mat för kylskåpet ekar ganska tomt just nu. Sen har jag tänkt att jag ska iväg och träna lite grann, dock undvika träningsvärk såsom jag fick i måndags. Sen ikväll så har malmö festivalen startat så dit ska man väl också en sväng och se vad det är iår.

Så hej svej så hörs vi igen!

Benjamin Button



Jag har sett delar av filmen igårkväll, tänkte se den färdigt idag.
Otroligt bra film om jag får säga det själv.

Godmorgon torsdag

Idag händer det lite grann, steg upp för drygt 2h sen men hade gärna legat kvar i sängen ett tag till. :P Men det blev frukost. Prata lite med mamma som jag inte gjort på flera dagar känns det som. Har precis duschat och håller på att låta håret lufttorka innan jag fortsätter göra mig iordning. Anledningen till varför jag ska fixa mig lite extra idag beror helt och hållet på att jag ska iväg och införskaffa mig pass inför vår thailand semester. Jag har ett pass som inte gått ut än men tydligen så måste passet vara giltigt i minst 6 månader efter hemkomsten och det är inte mitt så då får jag fixa nytt. Sen så ska jag även iväg och ta den andra spruntan mot hepatit A och B. Kan inte bli farligare än det var senast så.

Men nej, håret börjar torka så jag ska se till och komma iväg och göra mig iordning lite grann.


Godnatt

säger jag nu för nu ska jag lägga mig till tv:n och se Anna Pihl. Har haft en hyfsad onsdags kväll skulle jag vilja säga. Men som sagt, godnatt!

Nostalgi...

på hög nivå verkligen.. =) farligt och surfa runt hos andra bloggare ibland. Egentligen ogillar jag den MYCKET men ibland så påminns man.. Jag snackar självklart om sommaren 2003 då jag såg Gessle live i malmö, (HUHA vilka tider...! :P) och låten, här kommer alla känslorna ibland, finns det värre låt?! (okej, vi bortser från hej hej monika - den var hemsk..)

Nostalgi var det ja.. vissa saker som återkommer till en när man minst anar.. :) Såg precis vad klockan blivit.. :P Skulle juh glo på extreme home makeover då jag varit riktigt uttråkad och trött hela dagen idag, (Jag har varit kvällsmänniska länge och kommer nog så förbli... :P) Börjar dock känna mig långsamt lite piggare nu..
Bild från tv3.se

Lunch

Det har jag totalt glömt bort idag och nu kurrar magen lite grann efter städandet så jag får väl ta tag i det där och laga en lite försenad lunch tror jag..

Hörs snart igen!

Godmorgon

Idag är det onsdag och det börjar närma sig vår weekend i göteborg. Längtar faktiskt, ska bli otroligt skönt att komma iväg hemifrån lite grann. =) Ska till universium, liseberg och se stadens sevärdheter lite grann hade vi tänkt.

Idag annars så vet jag inte än vad som händer, hade hoppats att min träningsvärk hade kunnat försvinna så jag kan sticka iväg och träna med Sofia senare i em. Men innan dess har jag små planer på att försöka städa på mitt rum lite grann och även se till att rensa ur garderoben lite.

Så jag får väl börja med det gissar jag.

Hoppas att ni får en fin dag!


Dagen..

tyvärr blev det inga biljetter till Beck på måndag. Lite smått besviken blev jag allt när människan framför mig i kö fick de 2 sista biljetterna =(. Men jag har åtminstone gjort ett tappert försök så jag kan ingen klandra egentligen. Annars så har dagen varit bra, vart i helsingborg, lämnat billbaka böcker på stadsbiblioteket, ätit god bakad potatis från graffiti café och lämnat tillbaka nycklar till en kompis. Kom hem för dryg en timme sen. Så vad gör jag nudå?

Tja, just nu så funderar jag på att sova då jag vill bli av med den hemska träningsvärken jag fått i båda benen =(. Så jag säger godnatt!




Tisdag

Idag ska jag åka in till stan för att försöka få biljetter till förhandsvisningen för Beck - i stormens öga. Hoppas på att det går fint, blir dock tajt om tid på måndag, den dag jag ska iväg och se filmen men hoppas på att det går bra ändå. Så om det är någon av mina vänner som är sugna på att se filmen så får ni gärna hojta till.



Utöver det så ska jag också iväg till helsingborg för att hämta ett par låneböcker som står på mitt kort hos Niclas. Blir dock ingen lång visit hos honom idag. Så tid på tåg är också något jag ska spendera tid på idag. Fundera ett tag på att träna också men nja, jag tror inte det efter gårdagens träning som gett mig träningsvärk idag. 

Vi hörs för det e dags för mig att hitta en dusch och fixa till mig lite. :)

Ciao!


Inspiration...

har förhoppningsvis kommit tillbaka. =) För att i snabba drag sammanfatta de senaste veckorna så har det blivit mycket pluggande, festande, träffa vänner, pojkvän. Men även lite sol och bad, tenta skrevs i fredags, hur det gått vet jag inte. Får väl se snart.

Framöver så står en weekend i göteborg för dörren på lördag/söndag. :) Ska bli mycket trevligt med lite av allt möjligt med bland annat universium och liseberg men även kanske lite shopping och sightsingtur. Sen är det malmö festival nästa vecka med start på fredag. får väl se om det blir något besök där eller hur det blir, då jag tycker att festivalen har blivit tråkigare och tråkigare för varje år som gått.. =(

Men något skoj ska man väl ändå få till det med hoppas jag. Jag känner egentligen att det inte är något jätteinspirerande inlägg detta egentligen men ville bara uppdatera om vad som händer.

Noll inspiration..

e vad jag har just nu... både till blogg o plugg.. så jag funderar smått på att kanske lägga ner alltihop...

AAAAAAAAAAA!! Kan det inte bara bli fredag EM och jag lämnat in tentan, vill inte mer.. =(

RSS 2.0