Beskattningsrätt..

hej hopp..

Hoppas ni haft en trevlig dag änsålänge. Min dag har såhär långt bestått i att plugga extentor inför tentan på lördag. Jag läser kurs i beskattningsrätt för tillfället. Så mycket grejs och hålla ordning på så man blir helt snurrig i huvudet av allt. :( Sen att man inte riktigt vet hur man ska göra med vissa saker gör att det blir än mer förvirrande. Det som gör att man tröttnar och inte orkar fortsätta och då också så fastnar man lättare på facebook och på bloggen.. Farligt farligt..

Men ikväll har jag något och se fram emot åtminstone, ska träffa pojken igen efter drygt en månad utan honom då vi har varit på var sitt håll i världen. (Jag åkte till thailand den 30 september och kom hem 16 oktober, oturligt nog åkte han iväg den 14 oktober till södra Europa och kommer hem idag).

Så jag vet inte riktigt vad det blir, men lite mat och myspys gissar jag :). Ett avbrott i tentapluggandet iaf.

Kram

Godmorgon lördag!

Hoppas ni sovit gott?

Det har jag gjort åtminstone. Somnade runt halv tolv igårkväll, hade tänkt sova myycket tidigare men som det alltid brukar vara så ska man göra en faslig massa innan man kommer till sängen. :P Men iaf, så vakna jag för drygt en timme sen rejält utvilad.

Så nu sitter jag och äter frukost för att senare påbörja pluggandet inför tentan. Det är bara en vecka kvar nu innan tentan i beskattningsrätt. Jag gillar det verkligen inte för jag blir konstant förvirrad. :P Men förhoppningsvis kommer jag klara den efter lite mer pluggande. Så nu ska jag försöka äta upp frukosten som står bredvid mig för att sedan plocka fram böckerna och läsa.


Hoppas ni får en supertrevlig lördag!

Idol och fredagkväll

Hej hej!

Hoppas att allt är bra med er?

Själv har jag haft en ganska mysig dag med föreläsning 9-12 och räknetillfälle i eftermiddags mellan 13-16. Mycket givande, men oj så trött i huvudet jag är nu. Så nu är det Idol på tv och jag sitter i soffan med laptopen iknät. Så jag har precis ätit pizza från favorit pizzerian istan. :)

Kan kännas som Idol juryn ibland kan vara lite väl hårda :). Men idolerna är jätteduktiga.


Men nu är det dags att återgå till fredagsmys.KRAM!!

Ofrivillig bloggpaus...

... har det blivit för min del den senaste tiden. Istället för att rabbla på om vad som hänt senaste tiden så ska jag blicka framåt. =) Har en del saker som kommer hända snart och även sånt som jag tycker mindre roligt.

Kommande roliga grejer
* halloweenparty den 7 november hos Isia.
* Ny kurs start den 10 november, företagsvärdering/ekonomistyrning.
* Omstart på bloggen
* Nytt stort inköp inom kort
* träffa pojken som jag inte sett på nästan 5 veckor av olika anledningar.. :D :D <3

Mindre roliga men så illa nödvändiga
* plugga 24/7 fram tills 7 november
* 7 november - tenta i beskattningrätt

Tur är väl att det är fler roliga saker som tar över de mindre roliga men just pluggandet är inget roligt alls =/, men det är inget att göra än att acceptera det tror jag.


RSS 2.0