Lördag

Godmorgon!

Idag blir det släktmiddag hemma hos oss, dock inte förrän ikväll så jag kanske borde försöka se till att få lite annat gjort innan dess också. Dags att röja lite på rummet igen bland annat. Sen eventuellt dra iväg och kolla på ett par nya träningsskor. Men också kolla efter en bok.

Vi hörs under dagen!

Godkväll torsdag!

Idag har det verkligen rullat på i full fart hela dagen. Började med att åka upp till skolan i förmiddags för att skriva ihop opponering till morgondagens seminarium men även gå igenom vårt egen presentation. Tog inte jätte lång tid och blev förvånad när vi var färdig så pass tidiga som vi var. Efter det bestämde jag mig för att ta en liten runda i skolstad och senare äta lunch för att ta tåget hemåt igen vid 12-tiden. Väl tillbaka i hemort åkte jag iväg till köpcentrum och bestämde mig för att shoppa ett par skor jag tittat på läääänge men inte köpt av olika anledningar. Blev även ett skal till ipoden så den inte sk bli repig och liknande. (Visar bilder imorgon..) Då jag är super trött och ska ge mig i kast med att försöka borsta tänderna för att sedan sova gott i sängen..

Godnatt!

Träning avklarad...

Jag sa innan idag att jag skulle träna pass, men när jag kom fram till gymmet ca 17.20 så var passet fullbokat =( så jag valde att träna i gymmets styrketräningslokal ustället. Mycket givande faktiskt. Har känslan av att kroppen inte kommer få mycket vila denna vecka även om det är suuper viktigt att vila efter styrekträning för att kroppen ska hinna återhämta sig. Men ingen styrketräning imorgon utan vi satsar på Body Step som blir veckans första konditionspass.

Bildkälla: http://www.medicinskjournalistik.se/MyImages/iStock_000003243708XSmall.jpgOnsdag EM

Ohoh ja :)

Idag har jag gjort en del och känner mig liite mer tillfreds än vad jag gjorde i förra inlägget då jag inte kunde bestämma mig för vad jag skulle hitta på.. Men iaf, jag har bakat kladdkaka (mums!), lagat lunch som blev omelett med bacon och broccoli. :) Sammanställt ihop presentationen vi ska göra på fredag i skolan. Läst igenom opponeringsarbetet, ska bara komma fram till vad vi ska kritisera och berämma också. Dock kommer det bli ikväll för om ca 45 min bör jag traska mot bussen och åka mot träningshallen och köra ett body pump pass. :)

Onsdag förmiddag..

Goddagens...

Idag händer det inte mycket kan jag säga. Sitter och funderar på vad man kan göra i ett par timmar innan det e dags att laga mat för att åka iväg och träna. Jag har ingen som helst aning. =(

Ciao

Snö och snö...

Usch! Ogillar verkligen detta tråksnöandet... Framförallt om det dessutom blir snorhalt som det var på skolan idag. Kom fram till skolan och skulle gå runt snöberget som ligger mellan två av husen. Se bildtexten här under för lättare förstå...


Rektanglarna symboliserar 3 hus, där triangeln är på det översta huset är där ingången är. De två runda grejerna är två ”pyramider” som står på skolgårnden. Det svarta strecket liknar snövall..Pilarna symboliserar vägen jag går från busshållplatsen till ingången på skolan. Självklart, precis när jag är framme vid ingången halkar jag och lägger mig rak lång på mage. Har sönder glasögonen, de böjs till.. :( Men de är reparerade nu och ällt är frid och fröjd. men jag tänker bara... "Varför just jag?!"

Dagens lista

Har blivit obefintlig, det enda kvar att göra nu är att invänta gästerna som bör dyka upp om ungefär 20 min :P. Dock så väntar jag på pojkvän och vänner som jag tycker borde varit här nu? Men men, de kommer väl snart hoppas jag.

Hoppas ni får en trevlig kväll... :)

Lördag!

Idag händer det grejer, länge sen känns det som... :P

Jag glömde berätta men jag fyllde år i söndags på självaste alla hjärtans dag men iom att jag hade typ minitenta på måndagen så valde jag att förlägga födelsedagsfest ikväll och det är vad som händer ikväll. Men innan dess så ska man göra en massa grejs med. :P Vet inte om det är därför jag sovit oroligt inatt i tron om att jag glömt göra något viktigt tills idag. Men det ska iaf blåsas ballonger och fylla upp med bra musik på spotify för bästa party musik. Dessvärre har jag inte lyckats få någon av vännerna att ställa upp som DJ så jag får väl se till att göra en lista själv istället då :P. Men nä. jag tror jag får dra mig upp ur sängen för att komma igång med dagens att göra lista...

Ciao...

Onsdag

Godkväll! 

Jag har haft fullt upp många dagar i rad just nu och LÄNGTAR extremt mycket till nästa fredag då denna kursen är slut. Halva veckan har gått och jag har 2 fullspäckade dagar kvar. Så egentligen borde jag ge mig i kast med att hoppa in i duschen och sen försöka komma i säng.

Godnatt!


Fredag

Hej!

Hoppas allt är bra med er, jag hade en dålig dag igår som ni kanske förstår. =( Men idag är det på bättringsvägen igen, ska ge fan i att fööörsöka klara dugga 2 på måndag. Så just nu sitter jag och läser igenom anteckningar och försöker förstå mig på detta. :) Hoppas ni får en fin fredag!

Mitt liv är orättvist?!

Just nu känns det som att ingenting, verkligen ingenting flyter med mig längre.. Kan jag inte begrava mig under jordens yta tills denna månaden är slut så jag slipper känna detta?! Tenta eftet tenta går åt helvete och jag känner bara varför ska jag fortsätta? Allt bara känns helt värdelöst... Men okej.. Jag lovar hederligt, att den senaste duggan inte är jätte jobbig att skriva om. Det är okej, men trots att det finns ett hopp i det hela så känner jag ändå. Varför kan jag inte lika gärna klara det på första försöket?! Min pluggmotivation är för tillället nere i botten, det måste jag erkänna men trots det kommer jag ge mig i kast med att ta morgondagen och lördagen åt att RÅ plugga inför nästa dugga på måndag och verkligen se till att klara den. Känna att jag kan om jag vill, för jag orkar inte bara känna mig värdelös hela tiden och även för den delen oduglig. :(


Dags att sova...

har haft en mysko tråkig huvudvärk ett tag nu så jag tänkte gå och lägga mig i sängen och sova istället.

Godnatt!

Träningsdags!

Nu ska jag bege mig mot träningslokalerna och träna lite grann :). Body Balance för första gången ever. Får väl se vad det blir utav det senare. =) Hoppas det är kul och jag får känna mig starkare utav det.

Ciao

Tisdag morgon

Eller ja, morgon och morgon, förmiddag då ;).

Hoppas ni sovit gott, det har jag. :) Ska strax ge mig i kast med att försöka få ihop en fin powerpoint presentation inför vårt seminarium på torsdag. Annars så ska jag röja undan på mitt rum och städa lite grann, men även följa med mamma och handla lite senare.

Så min dag är redan färdig planerad, så nu ska jag bara försöka få allting gjort också :P.

Ciao så länge.

Måndag

Är otroligt trött idag. Måndagar är verkligen inte min dag då det ofta är tidiga morgnar och sedan igång hela dagen =(. Bläää så nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig. Sätta igång en film ev, och sen sova. :)

Godnatt som sagt!

Hur symboliseras en äkta vän?

En äkta vän för mig:

- en vän som aldrig sviker
- kunna få en känsla av att kunna prata i förtroende
- en människa som lyssnar utan att döma
- ger stöd
- visar förståelse
- villig att hjälpa
- inte bara bryr sig om sig själv


Jag utvecklar inlägget senare.. och avslutar med ett ordspråk..

"Vänner är som diamanter, de är dyrbara men ytterst sällsynta"

Dålig söndag...

av många anledningar...

känner mig djupt sårad, och otillräcklig.. vad är det för fel jag gör som gör att jag känner mig så riktigt dålig...?
Irriterande sak säger jag bara, jag vill inte, orkar inte... varför i helvete är ALLTID denna idiot månad den värsta månaden på året?! Det är likadant varenda år och tydligen så lär jag mig aldrig...

Vi är vuxna människor alla, men ibland undrar jag om vissa verkligen är så vuxna som de påstår att de vill/ska vara...?
Jag vill kalla det ren barnslighet, och ställer mig totalt oförstående till resonemanget. Det bara grunnar och grunnas inom mig och jag kommer skriva av mig nu och det kommer bli kanske helt osammanhängande men jag kan inte bära det inom mig för då kommer det inte bli bra ändå. Just nu känns det bara som jag borde skita i allt och inte orka vilja gå vidare. För varför.... är vänskap så otroligt svårt att tillvara på? Man kan inte vara när alla, men likförbannat så är man vänner. Det finns vänner jag litar till 150% på men också vänner jag inte säger ett ord till om hur jag egentligen känner. Kalla det falskhet eller vad du vill men läget är så då jag känner att man inte lita på den männsika överhuvudtaget. Alltså att människan inte kan hålla tyst om saker som jag berättat i förtroende och är känslan den att denne person inte kan vara tyst så säger jag helt enkelt ingenting istället. Man kan inte gilla alla människor, men har man hängt ihop, varit vänner så pass länge så förstår jag det ännu mindre faktiskt.

Är riktigt trött på det beteendet... känns otroligt skönt att ha någon och luta sig mot i situationer som denna, men ett gäng vi varit tidigare kommer aldrig existera igen. Jag måste acceptera att detta är slutet för den och kommer så vara för är man inte villig att satsa så kan man glömma att jag vill lägga energi på det heller. Enkelt sagt; vänskap ska vara ömsesidig men är den inte det så fine, bra, då slipper ni mig också om ni inte anser vara tillräckligt nära.

Jag återkommer.... =(

Vem är äkta och vem är falska vänner?

Det är en fråga jag funderat över en längre period nu och jag har inget vettigt svar alls. =(

Kelly Clarkson

Bästa låten just nu... *drömmer mig bort* :)

Uppps....

Dålig blogghelg = JA! :P Men jag ska föööörsöka gottgöra det så snart jag kan... Nu blir det dock bara ett jättesnabbt inlägg då sängen kallar och morgondagen knackar på dörren. Så nu blir det dusch och sen sängen!

Godnatt!

RSS 2.0