Uppsatsen är numera inlämnad...

Som sagt, se rubriken. Uppsatsen är nu inlämnad för granskning och slutseminariet står på fredag. :) Ska dock helst orka läsa igenom 50 sidor material till oppoentgruppen tills imorgon :P, så sen kväll ikväll blir det inte då jag redan nu är dödstrött :(. Ska dock se Micheal Clayton på tv4, ta en dusch vid 22-nyheterna och sen krypa ner för att upp vid 8 imorgon :).

Så jag passar nog på att säta godnatt nu också!

Godnatt!

Efter knapp sömn till idag så är jag nu dödstrött så jag tänkte gå och borsta tänderna och sen krypa ner under täcket och släcka lampan för att sova. Godnatt!

Godkväll!

Har haft lika mycket att göra idag som så många andra dagar senaste tiden :P. Det är slutspurt på uppsatsen, inlämning den siste denna månaden och vi har 3 intervjuer samt empiridel och analysdelen kvar innan vi är färdiga så jag kommer troligen inte ha så jätte mycket tid att "roa" mig med fram tills dess. Självklart kommer det en och annan uppdatering men inte lika ofta.


Godkväll

Jag har varit slapp med bloggning idag då jag haft fullt upp på annat håll. Så jag vill bara säga godnatt och sov gott nu då jag ska upp vid 5 så är det dags att sooova :).


Hemma

Tjoho!

Jag är hemma igen från gymmet, ätit middag har jag också gjort och nu sitter lilla jag och väntar på att Bones ska börja på 3:an för ikväll blir det tvtittande. Wallander går ikväll också på tv4, jokern heter den filmen tydligen. Ska föörsöka hålla mig borta från att hämta ner datorn i knät ikväll. Måste sluta med dryghet att bli datorberoende. Sitter redan alltför mycket framför datorn :(. Så nej, chipspåse samt dippsåsen blir min vän ikväll!

Pluggmotivationen

Är just nu nere på noll och jag känner mig trööött. :( Så jag funderar istället på att klä på mig lite kläder, ta träningsväskan över axeln och dra bort till gymmet och träna lite. Hoppas att jag får tillbaka lite glöd efter det! Frisk luft och träning gör nog susen så dags att sätta fart!


Godmorgon eller kanske förmiddag?

Jag vakna för lite mer en timme sen och gud så skönt det var att slippa vakna tidigt, att få ligga i sängen och dra sig lite :). Det uppskattades vill jag säga. Så nu ska jag dra fram bok och skrivprogram för att fortsätta där jag slutade igår, att skriva om kris.


Dödstrött

Så det enda jag säger är...

och sovgott!
Kram

Lite bilder...

Jag vart igår i Helsingborg och blev fixad av den bästa frisören,

slinga håret för första gången i mitt liv :P.

Igår; färdigstylad av bästa frisören ;)

 

och som det ser ut där bak :)

Otroligt synd att man inte är van vid plattångens genier ännu,så man kan se ut sådär "alltid". :P


Plugg då ja..

Ska sätta igång och läsa och försöka skriva iaf 1 1/2 timme nu så det kanske blir ngt vettigt skrivet. :P Så jag sätter fart så skriver jag mer senare!


God eftermiddag!

Jag vart som sagt iväg imorse och fixade mina naglar men jag är inte alls nöjd, :( ska nog gå och förlänga dem nästa gång istället då mina naglar är så sköra att jag inte kan få långa naturligt. Så inför examensfesten får jag fixa fram naglar samt uppsättning och så vaxning också.. :P Underbart!

Efter jag varit iväg och fixat naglarna så fick det bli soffhäng med datorn i knäet och tvtittande en stund innan jag drog iväg till MAXI för att handla lite mat. Kom hem för ca 45 min sen och sen dess har det blivit mattillagande samt äta mat. :)

Psst... var och klippte och slinga mig igår. bilder kommer senare under dagen!

1092684, ute i regnet för att iväg och fix...

dsc00175 (MMS)

1092684, ute i regnet för att iväg och fixa naglar. :) hörs sen!


Eftermiddag

Sen strax innan 11 har jag suttit på campus och försökt skriva text om kris till uppsatsen. Har dessvärre blivit mer läsande än skrivande då det inte i böckerna finns några direkta exakta texter om vad som är kännetecknade samt ulösande faktorer för kris. :( Så det blir väl på det igen misstänker jag. Men nu funderar jag förvisso snart på att bege mig till något ställe som kan ätas på. :) Börjar bli hungrig.

Fredag

Hos pojken just nu och har nyss duschat och ätit frukost. Snart borsta tänderna och sen iväg till stan för plugg. :) Skriva uppsats! :) Så vi säger så sålänge så hörs vi under dagen!


Torsdag - Kristi Himmel färd

Det här med röda dagar mitt i veckan gilla man kanske när man gick grundskola och gymnasiet men inte längre för jag har fortfarande lika mycket att göra både idag och imorgon trots att det är kristi himmel färdshelgen. :P Man börjar kanske bli vuxen, om det nu är vuxna saker? Att arbeta med uppsats på en röd dag? Hmm.. Aja, kristi himmelfärd är ingen dag vi firar ändå så vad gör det att jag åker iväg ett par timmar?

Så nä, jag ska packa ner datorn, borsta tänderna och sminka mig och dra iväg!

Marabou

Många bloggare, stora som små, har börjat snacka om den nya marabou chokladen Polka. Personligen har jag en favorit, schweizernöt, den är suupergod och inte sett Polka någonstans ännu så jag har faktiskt inte hunnit smaka den ändå men tror dock inte att den slår schweizernöt. :) Ska dock ge den en chans innan jag dissar den helt.

Så vad tycker ni om Marabous nya smak?

Hiss eller diss?


 

 


Efter powernap

Hello again!

Jag vakna upp ur min dryga halvtimmes nap för 2h sen när mamma kom hem från jobb. Sedan dess har man pratat med tandläkaren och konstaterat att jag kommer bli sjukt fattig.. :( jag menar, 1600 kr för ett par röntenbilder.. :O Aja, bättre det än att få eventuella problem senare. Efter det har jag suttit med uppsatsen, försökt få ihop en liten bild av hur vi ska lägga upp teorikapitlet så alla delar flyter in i varandra lite bättre. Det är verkligen inte lätt att få till det kan jag säga. Men jag ska försöka fortsätta innan jag tänkte övertala mamma till pizza ikväll :)


Eftermiddag

Hej!

Har suttit på stadsbibblan hela FM och jobbat med uppsats. Kom hem för någon timme sen och har sedan dess ätit lunch och ska snart ta en powernap och sedan därefter ge mig på att läsa och läsa vårt arbete, komma på hur dispostionen ska se ut för vår teoridel samt ändringar i texten.



Tisdag

Hej hopp!

Har haft en lagom trevlig dag och är sjukt trött nu efter att varit uppe sen 5 imorse så inga långa inlägg här inte utan mer att jag säger godnatt, så godnatt! ciao


Kväll

Hej hopp!

Nu sitter jag framför skrivbordet med en kopp te. Ska defintivt göra det till en vana att dricka det, sjukt gott var det :). Ska egentligen bara dricka upp teet och sen duscha en snabbis för att sedan krypa ner i sängen för klockan ringer tidigt imorgon, kl 5. Ska åka till skolan imorgon så det är därför klockan ringer mycket tidigt :P. Så jag säger härmed godnatt!

Måndag

God eftermiddag!

Jag sitter på stadsbibblan och skriver uppsats. Hade första intervjun i förmiddags och det känns väl okej efter den. Så nu försöker jag få ihop text och sånt inför handledningsmöte imorgon fm. Ska väl se till och fortsätta. Hörs!

Wallander

Hej hej :)

Tog en snabbtur upp till affären innan så det blev ingen lång promenad direkt :P. Men efter det har jag bara ätit middag, spela sims och sett på tv. Ser just nu på Wallander. Men bloggar såklart också :).



Eftermiddag

Hello again!

Jag är hemma och har varit en stund, hade tänkt ta ett träningspass ikväll men helt ärligt, palla att inte äta ngt förran efter 8 ikväll = nej, ingen träning så det får bli en promenad eller liknande strax istället. Mysigt väder hade vi iaf på invigningen och alla båtarna vart ute och seglade. Jag har blivit gudmor till en av våra nya båtar, en 606:a som numera heter Apollon. :) Tog preimiärturen med henne också, wonderful! :)

Söndag

Godmorgon härliga söndag!

Har varit lite off i flera dagar nu. Känner att det är något jag måste fixa men kommer inte till skott. :( Men idag så ska jag snart hoppa in iduschen, leta upp scoutskjortan samt äta frukost för att sedan bege mig ner åt scouternas seglinginvigning och vara där till iaf 10.30-11.00. :) Ha en fortsatt trevlig söndag!

Lördag!

Godmorgon härliga lördag!

Sovit gott?

Jag har, :).. Dock med en del konstiga drömmar :(. Men nu är jag uppe ur sängen och ska snart dra iväg till köket för frukost och lunchförberedelser och därefter blir det mot bilen för att ratta mot scouterna. :P. Så jag får väl dra iväg då.. :) See ya soon!

1092684, på tåget mot malmö. :)

dsc00173 (MMS)

1092684, på tåget mot malmö. :)


på bussen till en kompis, :) godmorgon för...

dsc00172 (MMS)

på bussen till en kompis, :) godmorgon förresten!


Godnatt!

Jag säger härmed godnatt! Jag ska upp vid halv 7 imorgon för att duscha, fixa frukost och sen iväg vid 7.20, så det är HÖG tid att ligga i sängen snart. :P Så borsta tänderna och sen isäng helt enkelt!


Eftermiddag..

Sitter och redigerar text, lååångsamt det går.. :P

Onsdag

Godmorgon!

Dålig bloggning igår igen, jag vet :P. Haha, sitter här i köket nu och har nyss ätit frukost. Har en kissemiss som stirrar ut genom fönstret och gör massa mysiga ljud ifrån sig. :) Kommer inte riktigt ihåg vad hon sa min klasskompis men troligen är hon här allt från halv nio till nio så jag borde nog gå och göra mig iordning lite. alltså klä på mig och sånt där.


Tisdag

Godmorgon!

Idag är jag hemma och har änsålänge fått i mig frukost och duschat, kvar på listan står påklädning innan min klasskompis kommer hit för uppsatsgrejer. Idag ska vi samla mod till oss och ringa till våra utvalda intervjuföretag och försöka boka tid för intervju. Så vi hörs! Berättar sen hur det gått...

Godmorgon

Sovit gott?

Jag har iaf det och skulle gärna ligga kvar i sängen. Har dock redan varit vaken i 2 1/2 så nu sitter jag i skolan i väntan på att en klasskompis ska komma tillbaka med utskrivet material så vi kan läsa igenom inför opponering tills senare idag. Sen ska jag till biblioteket och lämna tillbaka böcker. Sen till cafeterian för att köpa frukost nr 2, då jag är hungrig.

Så, vad ska ni göra idag för ngt då?


Tråkig dag...

Vilken tråkig dag jag haft idag. =( Irriterad för minsta lilla och har gjort allt för att inte lacka ur på vem som helst. Jag skäms på något sätt för att jag mår såhär och är riktigt känslig. :( Jag vet inte vad som gör det och det gör mig ännu mer grubblig. Jag känner mig noll motiverad och har ingen lust till något alls. Äta gör jag i princip bara för man måste... Blä! Ogillar verkligen.. jag tror jag vet vad jag ska göra för att kanske slippa känna såhär, det blir en godnatt sömn i hope plus så kör vi allt imorgon. Ska få tag i min kompis nu ang mellanseminariumet imorgon och sen sova gott. :)

Söndag

För andra gången denna veckan så har inte mitt alarm ringt! Väldigt opålitlig telefon tydligen! :( Så  nu sitter jag här, helt ofix och allt och konstaterar att jag ska åka hemifrån om en halvtimme. Innan dess ska jag hinna med att äta frukost och klä på mig och fixa mat till lunchen idag. Aja, det går nog. Glömde nog säga vart jag skulle, till scouterna för båtfix!

Hörs i em!

Ångesten

börjar långsamt kliva in mig på tårna. Har en hemsk klump i magen som inte går går att bli av med hur mycket jag än vill. Det är något som gör att jag mår såhär och jag vet fan inte vad och det gör mig sjukt ledsen. Ogillar känslan extremt mycket och verkligen bara vill vet varför och kunna sätta fingret på varför. Känner mig bara så extremt misslyckad hela tiden. Otroligt svårt att ta kritik utan att bli hel deppig. Jag tror jag känner mig ensam fast det finns så många människor omkring mig som tycker om mig..... men just nu har jag så svårt att se glädjen i det då det känns som det är så många måsten. Jag vill bara kunna göra absolut ingenting sålänge det inte skjuts längre och längre fram. Jag vill bara komma förbi tröskeln och känna att det är något som går min väg i uppsatsväg nu, men enda sättet att ta sig förbi det är att arbeta med det och det är svårt att få tag i revisionsbolag på helger, därför får det tas tag i på måndag och sedan hoppas att det går bra.

Jag våndas inför sommaren, att klättra på väggarna i ren rastlöshet är en bävan för mig. Kan hända att jag målar upp en orimlig bild just nu men det är så jag känner det just nu. Jag har valt bort att åka på Vassrölägret då jag känner att jag inte skulle bidra till något där utan mest slänga 2000 kr i sjön. Jag skulle även vilja åka någon vecka på långsegling och hitta tillbaka till passionen för seglingen, jag har inte varit med på 2 år nu. Jag är även otroligt sugen på att boka in någon sorts resa med vänner/pojkvän och känna och hitta tillbaka till glädjen och inte bara en jävla massa måsten men att göra en sådan resa kostar pengar och den biten gnager i mig den också. Att jag inte vet hur man ska göra med den biten.... För att göra allt detta skulle man behöva ett jobb men hur hitta ett jobb som ej färdigutbildad student?! Nej usch, jag svävar ut för mkt.. Sorry.. men det är bara sådana tankar som rör sig inom mig just nu..

RSS 2.0