Måste bara tipsa!

Lenas svamppasta

Ingredienser för 4 port.
1 st vitlöksklyfta(or)
1 st Schalottenlök(ar)
1 nypa(or) timjan
3 msk olivolja
1 msk smör
2 msk persilja, hackad
1 l kantareller, eller Karl Johan
1,5 dl vitt vin
parmesanost, efter smak
spaghetti, till 4 personer
salt
svartpeppar

1. Sätt igång pastakoket.
2. Fräs svampen i smör och olja tillsammans med en liten nypa timjan. När svampen blivit mjuk, tillsätt vitlök och schalottenlök och fräs tills det också är mjukt och svampen har fått lite yta.
3. Häll vinet över svampen och låt det nätt och jämnt koka in. Smaka av, antagligen behövs lite mer salt.
4. Häll persiljan över svampen och blanda väl.
5. Nu borde pastan vara klar. Blanda den med svampfräset i pannan. Lägg upp på varma tallrikar och toppa med några droppar god olivolja och massor av parmesanost

http://www.tasteline.com/Recept/lenas_svamppasta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0