Onsdag

Hej hej onsdag!

Hoppas att denna dag kommer bli bra, för jag ska strax sätta igång och plugga. Har tenta om drygt 9 dagar så det e full tid att få detta klart för sig så jag får skriva mer sen helt enkelt. Dags att fortsätta plugga.


Godmorgon tisdag!

Oj gud vad tiden går fort, jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag har haft dåligt med inspiration att skriva.
Just nu sitter jag här och försöker äta frukost men det går sisådär. Datorn är smått roligare än att äta. :) Hur har de senaste dagarna varit då? Jo de har varit en bergodalbana kan jag väl säga. Men rikigt mer än så säger jag inte just nu för jag ska försöka bli av med denna bergodalbana tänkte jag.

Annars idag då?
Det blir hemmadag med plugg och ev tvättning.

Ska återgå till min frukost,


Förbannad...

Jag måste bara skriva av mig men jag är så förbannad just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen... =( varför i hela fridens namn kan man vara så jävla dum? Jag förstår det verkligen inte. Hur kan man inte se problemet.... varför gör man som hon gör, ingen respekt och förståelse alls!! Man ska bara leva livet men inte se vad som ska göras.... Ber man om något så får man det bara tillbaka kastat i ansiktet... det e sån vet inte riktigt vad jag ska kalla det... Jag börjar nästan fundera om det är något som jag själv gör fel men har precis konstaterat att nej, det är det inte utan det e bara STOR brist på respekt. Jag har slutat tänka på henne alls utan får väl lösa problemet själv istället då men när jag väl ska fixa det så finns inte hon med i planeringen alls.

Tisdag natt

Jag hade en plan på vad jag skulle skriva när jag loggade in men nu vet jag inte alls vad det var för något. Jag är troligen lite för trött för blogginlägg vid den här tiden gissar jag. Så jag får väl helt enkelt återkomma imorgon istället.

Godnatt!

Cajsa Stina Åkerström och Åsa Jinder

Sååå vacker sång




I en evighet levde jag som om du inte fanns
I alla drömmar var du ändå nära
så underbart nära
Och jag trodde jag fann dig
men du var någon annanstans
Varenda gång jag funnit nån
så såg jag att drömmen inte var sann

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött

Det var enkelt och vackert
du sa att du väntat mig
Jag kunde ana att det fanns en himmel
på jorden jag såg den
Och du bad mig att leva
mitt liv alltid nära dig
Jag följde dina steg och allt jag någonsin
drömt om fanns där för mig

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött

Det finns ingen som lockat
mitt hjärta så underbart
Med all din ömhet får du sorg och smärta
att sakta försvinna
Alla skuggor,
 allt mörker som förr var så uppenbart
Det skingras, och tillsammans ser vi ljuset,
som stiger med solens fart

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött


Den gör mig glad - jag älskar den! =)

Ledsen....

Jag är osäker på hur jag mår just nu. Har idag kommit in i en liten dal och känner mig inge vidare glad alls. =/ Är osäker på vad jag vill och hur jag vill göra vissa saker. Har en konstig känsla inom mig där jag inte känner mig trygg och blir reserverad för minsta sak. Har svårt för det helt enkelt. Gråter för närvarande utan egentligen veta varför och det gör ont i mig när jag inte vet varför. :( Det blir för jobbigt, jag återkommer!

Söndag

Godmorgon!

Idag beger jag mig mot sommarstugan och kommer hem igen på fredag med tåg/buss. =P Mina föräldrar har fått semester och kommer troligen stanna typ 3 veckor däruppe. Men det ska bli skönt att komma bort lite från storstaden. :) Så jag tackar inte nej, men det blir inte riktigt bara njutning av sol och bad utan både plugg av makroekonomi inför tenta och även målning till friggeboden vi började bygga förra sommaren. Den kommer förhoppningsvis bli färdig nu i sommar så den kan användas :)

Men då vet ni varför jag 'är borta för något internet har vi inte i stugan utan det blir bloggfritt fram tills på fredag.


Hörs!

Mot helsingborg!

Hej kvällen! :)

Jag har precis ätit supergod paj som mamma lagat med skinka, bacon, lök och svamp - supergott! Men nu ikväll så ska jag bege mig mot Helsingborg och träffa Niclas och Marios. Ska bli trevligt, så kvällen och troligen stora delar av morgondagen kommer spenderas där. Vad vi gör får vi se för jag vet inte. :P Så jag säger väl hejdå och stänger ner här.. Kom precis på att jag kanske borde bädda sängen innan jag går också, vilket är om 10 min. :P

Ciao!

Happy fredag!

Det vill jag säga även om vädret tyvärr inte håller med mig. Jag är inte helt övertygad om att jag vill kalla det här sommar :(. Då vi har typ 17 grader varmt och det blåser och regnar lite grann. Så idag får det nog bli jeans för första gången på flera veckor och till och med jacka. Men innan man börjar fundera på att klä på sig så ska jag nog försöka få imig lite frukost tror jag. Jag är sådär småhungrig.

Sovit gott har jag gjort åtminstone, alltid något. Men trots det var det svårt att komma upp ur sängen, man låg där gärna liiite längre än vad som behövdes.

Aja, frukosttime!


Torsdag kväll

Hej!

Det blev inget pluggande innan idag så jag vet vad som väntar mig de närmsta timmarna. Men det är sånt man får ta. Var helt omotiverad innan men nu så är jag lite mer sugen. Jag vart iväg och träffa Magnus en sväng istället. Mycket trevligt, Han skulle jobba på Rockfestivalen i Svedala nu torsdag, fredag, lördag så det blev ingen lång visit alls.

Men innan jag babblar ut för mycket här så ska jag sätta igång.

Torsdag

Idag är en mycket seg dag, jag skulle egentligen bege mig mot stadsbibblan för plugg om typ en kvart men jag har inte ens ätit frukost, duschat eller någonting ännu så vi får väl se när jag kommer iväg. Jag är mycket osäker på varför jag känner mig såhär konstigt trött var och varannan dag numera. Det gör mig lite smått orolig också för den delen. Då jag ogillar och vara trött men när inte ens sömn hjälper så vet jag inte vad som är fel. Vet inte om det skulle kunna bero på vädret eller något.

Men vi hörs senare idag. Kommer ta med mig datorn till stadsbibblan då jag ska renskriva lite grejs som jag gjort tidigare i veckan.

Ciao!

Godnatt onsdag!

Nu har jag småplaner på att gå och lägga mig. :) Så godnatt!



Men anledningen till varför jag ville skriva alls nu var att jag precis kom på vad jag glömt bort. Älskling och jag har varit tillsammans i 2 år och 9 månader i måndags. Shit, vad tiden går. =) Tack för den tiden, det kommer mer!
Jag älskar dig!

Onsdag

Igår var en mycket konstig dag. Var helt ur spel, då jag var trött och grinig. Jag vet för den delen inte ritkgit varför. Men jag orkade inte skriva något iaf.

Idag är det nya tag som gäller. Det är mitten på veckan och lill lördag som många gärna kallar det. =) Min dag kommer bestå av plugg på stadsbibblan, ska bege mig dit alldeles strax. Sen i em ska jag möta upp mamma och iväg för vaccination innan vi drar till Thailand den siste september. Utöver det så vet jag inte vad som händer, återstår att se.

Men nä, dags att komma iväg så man får något vettigt gjort idag!


Måndag

God eftermiddag!

Dagen har redan gått ett tag och jag sitter här och skriver. Dagen började vid ungefär halv tio imorse. Men då vart man trött också tyvärr då man vart ute hos Magnus igårkväll/natt och kom hem vid 4 imorse. Men man får väl skylla sig själv förmodligen. Men iaf så går man upp, äter frukost och duschar och gör sig iordning. Packar sedan ner pärmen, miniräknaren, makroboken, penna och block i ryggsäcken för att åka till stadsbiblioteket och börja plugga inför tentan jag ska ha om en månad.

Det gick kalasbra och plugga där,för då fick man åtminstone något gjort, vilket jag troligen inte fått på samma sätt hemma. FInns för många andra saker som gör att man inte riktigt kan koncentrera sig.

Men ikväll blir det scouter och troligen segling.

Skriver mer sen!


Söndag

Godmorgon!

Min första tanke när jag vaknade för drygt 1h sedan var, sol idag eller ska man lita på metrologerna? Svårt att säga då det inte regnar men är moln. Så troligen blir det inte stranden idag utan det blir träning. I vilket fall som helst så är träning på programmet idag någon gång. Så det återstår att se när det blir bara. 

Jag vet inte vad det är med mig men jag känner mig sådär konstigt trött även om jag var utvilad när jag vaknade. Tror nog att jag ska gå och ta en dusch och se om jag blir piggare.

Hörs senare!


Fredag och lördag

i fokus ... :P Igår så var jag, Sofia och Peter (kommer händanefter namnge personer, de som inte vill det får helt enkelt säga ifrån!) i bokskogen, i jakt på skatten med gps. :P Efter 3 olika koordinater och vi fortfarande inte vet vad vi letar efter så ger vi upp. Därefter ger oss iväg för att hitta torupsslott för att äta picknick som peter gjort. Mycket gott! :)

Kommer hem vid 16 och känner mig lagom slut med huvudvärk etc. Då de andra varit smarta nog och ha keps men jag är inte så klok. :P Så jag får väl skylla mig själv då. Har även fått förfrågan från Niclas hur vi ska lösa helgen och så långt hade jag inte ens tänkt. Men det slutar med att jag äter och duschar och gör mig iordning för att dra mot Helsingborg. Kommer iväg men självklart så ska problemen starta på Malmö C där de ger ändrade spårändringar och kommer iväg för sent. Framme i Helsingborg 22 min senare än vad som var beräknat från början.

Väl framme i Helsingborg så möter jag Niclas och går mot viskängen där tydligen ett par av hans polare hänger och grillar. Så vi drar dit, spelar lite amerikansk fotboll och grillar och chillar. Mycket trevligt. Framåt 2315 så tröttnar Niclas och jag och beger oss mot honom med en sväng inom Preem för att handla lite. Kommer hem till honom och därefter drar vi igång filmen the terminal som jag sedan kommer på att jag redan sett för ett tag sedan (vi snackar nog år.. ) Men iaf så orkar vi inte se hela utan slocknar runt 01.30 vilket innebär att vi sett kanske 2/3 av filmen ;). Jag vaknar upp runt 11.30 och möter ett meddelande från Niclas att han gått för att handla frukost. Aja tänker jag och börjar läsa lite bloggar :). Han kommer tillbaka och vi bestämmer oss för att dra till Viken fortet utanför Helsingborg för solning och bad. Där tillbringar vi sedan hela lördag eftermiddagen och jag beger mig hemåt vid 17.30 och är hemma igen hos mig vid ca 19.20 för att äta middag.

Nu ikväll har vi dessutom varit iväg och hämtat både min och min systers cykel då vi bägge två fått punktering. Först var vi och hämtade min systers nere i Limhamn typ och lämna sedan av henne hos hennes kompis. Då vi bestämmer oss för att även åka iväg och se om vi får tag i min cykel (som stod på en låst gård ...), iaf cykeln blev hämtad och inget är stulet så jag hoppas jag slipper några konsekvenser. :P Hahaha..

Så nu ikväll misstänker jag det blir en film, cola och popcorn och sen i säng.

 

Torsdag

Hej hej!

Senaste dygnet sedan igår eftermiddag har varit väldigt turbulent i mitt liv. Minst sagt.. Träffa som sagt en vän igår eftermiddag och skulle leta sandaler. Tror ni jag hittar några? Pyttsan, aldrig. För de jag verkligen hittade som jag tyckte var lagom snygga och dessutom var lagom i pris fanns såklart inte i min storlek. De hade bara jätte stora kvar.
Aja, slut på gnället. Vi hade iaf en trevlig eftermiddag med en del fikor och sånt mysigt.

Drog sedan hemåt min vän för att han skulle ladda telefon och äta lite grann. Därefter begav vi oss mot möllevången och golden då vi stött på ett par andra vänner till min vän när vi strosade runt för att hitta sandaler. Men de vart såklart inte där. Vi finner dem på södervärn och bestämmer oss för att min vän och jag ska gå och äta. (poängterat är att klockan nu är typ 21.15 :P) Vi kommer fram till Södervärns krog och sätter oss, beställer mat och äter. Men när vi lämnar är klockan närmare 23.00 och då känner de flesta att det är dags att bege sig hemåt. Så okej, vi säger adjö till hans vänner och beger oss hem till min vän igen. Där vi kommer in på djupa samtal och klockan närmar sig 00.00 och jag funderar på att bege mig hemåt men inser ganska snart att på Södervärn vill jag inte stå helt själv i 20 min och min vän vart inte jätte sugen på att promenera dit heller så det slutar med att jag stannar och tänkte ta taxi hem.

Någon taxi blir det inte utan jag lämnar honom sisådär 05.15 imorse och tar andra bussen hem. Kommer hem ca 06.00 och funderar skarpt på att inte sova alls men känner att tröttheten börjar sätta sig så det är lika bra och försöka sova ett par timmar iaf. Men till råga på allt så ska man nog inte ha telefonen igång när man går och lägger sig då för vid 2 tillfällen under förmiddagen så får jag sms som väcker mig. Buhu! :( Men jag vaknar upp vid 12 och känner mig lagom utvilad.

Så jag äter frukost, duschar och klär på mig och sticker iväg och gör ett ärende. Därefter träffar jag en vän för att hjälpa henne köpa present till sin vän som ska få barn i slutet av månaden. Efter lite besluts ångest så genomför hon köpet. Går därefter till Davidshall och tar en islatte och scones på EH innan vi drar hemåt. Då jag väl är hemma har planer på att lägga mig i skuggan och sova en powenap, vilket det inte blir utan får för mig att bada?! Men något bad blir det inte då det "bara" är 21 grader i vattnet. Men rengörning av pool istället.

Misstänker att denna kväll kommer sluta tidigt då jag redan nu gäspar STORT :P.


Onsdag

Även idag strålar solen och det är typ 25 grader varmt. =) Gött!

Idag ska jag träffa en vän och spendera lite grann av dagen i stan och förhoppningsvis hitta ett par sandaler. För jag har mycket i min skosamling men inga sandaler. Vi snackar inte sådana där otroligt fula saker utan ett par snygga, lätta sandaler som går att ha till det mesta. Sen kanske, jag ska försöka hitta en bikiniöverdel till också, får se om det finns något.

Men jag ska träffa min vän om drygt 1h så jag borde nog försöka klä på mig och sätta i linser och packa väskan för att sedan cykla in till stan.

Hoppas ni får en underbar dag i solen!


RSS 2.0