Spelkväll..

Hos en kompis ikväll. :) Så jag borde gå och göra mig iordning och komma iväg.

Har för övrigt varit på bio och sett underbara Avatar i 3D i eftermiddags. Kan inte säga mer än att den var underbart vacker! :)

Hörs ikväll!

Fina brasbilder...

.... som jag knäppte igårkväll innan jag skulle sova.





Men också en bild som visar hur mycket snö det finn här just nu... :) Det snöade igår och det syns :)


Jag ville bara säga...

GODNATT!! Då jag känner mig riktigt trött så ska jag gå och nanna kudden...


Tentan över...

Puh! Tentan är inlämnad, men jag förvånas över hur lärare kan variera svårighetsgraden på tentorna. Idag fick vi en räkneuppgift där allt hängde på om man kunde räkna ut en viss sak, klara man inte det så blev det följfel hela vägen. =/ Sen att dessutom ta med något som man knappt tagit upp på föreläsningarna är helt värdelöst det med i mina ögon. Buhu! Så ja.. det e vad jag tänkte gnälla över ikväll.

Det snöar igen, vad mysigt det är. :) Men ikväll kommer det bli spakväll hos mig med skrubb, duscha skönt med ångbastu och massage, hårinpackning och insmorning i mängder. :) Så med andra ord kommer badrummet vara ockuperat ett tag. :)


Just nu, så e jag småhungrig men väntar på att både min syster och pappa ska komma hem så vi ev kan köra iväg och handla pizza sen. Kommer smaka mycket gott! :)


Sophie sover...

Godnatt.. Tentadags imorgon och då ska man helst var utvilad.. Så jag går och lägger mig.. Godnatt!!

På kudden, snart sova... *gäsp*


Godmorgon torsdag!

Jag är uppe tidigt då jag ska vara i skolan till 8 för att förbereda seminarium. Men min dator dör vilken minut som helst och jag orkar inte sätta i sladden så det blir snabbt inlägg nu. Så jag säger godmorgon och hoppas ni får en trevlig dag. Ska ge mig i kast och försöka skriva ihop ett inlägg senare idag som är lite mer inspirerande.



Onsdagkväll..

Godkväll

Dagen idag har varit ganska kul och känns som att min tenta på fredag FÖRHOPPNINGSVIS kommer gå bra. Har ungefär 30 sidor kvar att läsa, de tar jag imorgon tillsammans med ett par extentor för att sen hoppas att tentan går bra. Men det är en tidig morgon imorgon så jag borde gå och duscha och sen lägga mig i sängen.

Godnatt!

Godmorgon onsdag!

Efter två svajiga dagar med mycket måsten är jag tillbaka. En snabb genomgång av de senaste dagarna.

Måndag: Föreläsning 9-12 i skolan, uppstart av ny kurs. Första känslan, INTENSIV!! Nya moment varje vecka. *Pust*
Därefter hem och plugga inför nästa tenta, ekonomistyrning som jag har på fredag. Miniormöte på kvällen och sen lite snack med pojkvän och sen sova.

Tisdag: Planerna att vara i skolan 8 för att plugga sprack då jag somnade typ halv ett ch redan då hade dåligt med sömn i bagaget. Så jag valde helt enkelt att komma till skolan lagom till 10, då föreläsningen började. Den varade till 13 och därefter blev det snacka igenom vad som händer på seminariumet på torsdag. Sen hem och plugga lite grann igår med.

Det är väl egentligen de senaste dagarna.


Idag då? Jo, som  ni förstår är inte mitt liv jätte inspirerande just nu. Jag ska bland annat ta mig igenom 2 kap i en bok med övningsuppgifter. Men även läsa ungefär 125 sidor i en bok jag tycker är lagom tråkig att läsa samt så ska jag förbereda min redovisning i seminariumet imorgon fm.

Men ha en fortsatt trevlig onsdag.


Söndag

Hej!

Min dag har varit bra, tillbringats med tid med pojkvän och fika för att sedan plugga lite inför tenta. Just nu ser jag Johan Falk - National target. Har förstått att de sex filmerna visas med en i taget sex söndagar i rad. Denna är den tredje i raden. Det jag sett änsålänge är den ganska bra. Jag älskar bara skådespelaren bakom Frank Wagner, Joel Kinnaman, det finns en skådespelare (Orlando Blom) som jag gillat sedan tidigare som fått konkurrens. :)


Ha en fortsatt trevlig söndag kväll!

Riktigt seg lördag...

Denna dag börja ca halv tio då jag vaknade.. men den har varit riktigt seg. Ska sätta  mig snart och börja plugg till nästa tenta, ekonomistyrning, som är på fredag. Men känner mig noll motiverad till det men det är nog illa tvunget så jag får väl hoppa in i duschen och fräscha till mig lite så kanske jag känner mig lite mer fokuserad sedan..

Man når målet om man fokuserar!


Fredagkväll

Godkväll såhär lagom till midnatt.

Sitter för tillfället och tittar på flickan som lekte med eleden. En sådan film som jag kan se om och om igen utan några större problem. Har redan sedan jag öppnat första bokens insida älskat hela den triologin. Har dock inte sett tredje filmen ännu men borde nog göra det inom kort. Älsk, se den imorgon kanske?


Flickan som lekte med elden

Det blir mitt enda inlägg denna fredag, för jag kommer gå och lägga mig så fort som filmen är slut om en dryg halvtimme.


Godmorgon!

Hinner inte skriva så mkt nu för idag är sista dagen innan tenta så jag får väl sätta igång och plugga ett par timmar som ett sista ryck inför tentan då. :)

Hoppas ni får en trevlig torsdag!


Dagens goda gärning

Dagens goda gärning består i att jag bestämde mig för att sända ett par tior till de jordävningsdrabbade människorna på Haiti.





Detta fick jag till svar. :)

Jag hoppas alla bryr sig lite grann om sina medmännsikor. För ett par tior är inte speciellt mycket men varje krona räknas och kan hjälpa!


Tävling hos Linda, delta du också!!


Delta i en tävling hos Linda, där du kan vinna allt detta!





Stor och lyxig tävling i samarbete med Bangerhead.

PAKETET INNEHÅLLER:
OBH nordica/Björn Axén volumaster: ett unikt, patenterat verktyg som på några sekunder skapar ökad volym i ditt hår. Med ett enkelt handgrepp får du snabbt ett hår som håller volymen fram till nästa tvätt. Det är närmast hårbotten volymen åstadkoms och det är där grunden för din frisyr skapas.

Goldwell dualsenses Ultra Volume Shampoo+balsam: Produkter med ultralätt gelékonsistens för mild rengöring och extra styrka. Den perfekta lösningen för maximal volym i håret, multimineraler för märkbart ökad volym som ger en känsla av att ha "mer" hår. Balsamet gör håret lätt att kamma ut.

OSiS Dust it Mattifying Powder: En av Schwarzkopf OSiS seriens riktiga storsäljare! Dust it är ett lätt puder som ger ditt hår extra textur och volym som håller hela dagen. Applicera en liten mängd i hårbotten och forma med cirkelrörelser.


Lycka till!!

Min tisdag..

Dagen började tidigt imorse, redan innan kl 6. Väckarklockan ringde och jag tog goood tid på mig att ta mig upp då jag var trött. Men iaf så klev jag upp och fixade till mig och klädde på mig, åt frukost och kom sedan iväg mot bussen lite för sent. Men som tur var hade saker och ting på min sida idag. Bussen var nåågra minuter sen så jag hann med den ändå. Jag åkte in till centralen för att sedan ta tåget mot skolan. Somnar på tåget, som vanligt... :P Lagom framme så vaknar jag och tar bussen mot skolan för att möte gruppen. Vi skulle gå igenom arbetena vi skulle kommentera under eftermiddagens redovisning och repetera vårt eget arbete. Lyckas ganska bra tycker jag nog för att sedan äta lunch och snacka lite allt möjligt. Eftermiddagen kommer och redovisningarna drar igång. Höll på från 13.15-17.00, så man var ganska trött när man väl kom därifrån.

Detta var en snabbgenomgång av vad jag har haft för mig idag.. :) Vad har ni gjort?

Mitt träningsschema i framtiden..




Godnatt!

Dagen idag har ägnats åt plugg, matlagning (gjorde lasange, sjukt gott!) och träning ikväll men nu börjar det bli dags att hoppa in i duschen och bli fräsch. Därefter blir det bädda sängen och sätta på sig pyjamas för att sedan sova sött.

Heldag i skolan imorgon med förberedelse av oponering och redovisning på FM för sedan redovisning av arbete på EM. Får se om jag pallar iväg och träna imorgonkväll sen. :P

Men som sagt godnatt!

Måndag

Godmorgon vecka 3!


Sådär såg det ut utanför mitt fönster imorse. Det har snöat inatt alltså och gör liiite grann fortfarande.




Ännu en vecka över...

Då har även vecka 2 tagit slut och imorgon startar vecka 3. Kvällen har bestått utav tvtittande och filmtittande och även bokstavsleksspel med syster och kompis. Gissa vem som vann...? Haha, inte jag iaf.. =( Men men, tyckte det var bra trots allt. =) Jag såg Johan Falk - Vapenbröder.

Tänkte dessutom passa på att säga godnatt då jag ska sova...

Söndag

Hej hej...

Vet ni vad? Jag har fått tillbaka min kamera! Yeah!

Så nu blir det lite bilder ur mitt vardagliga liv åtminstone. Dagen idag har ängnats åt som alltid numera känns det som, plugg
.


Detta är den bok jag har läst senaste veckan, den är äntligen utläst. :)

Men nu idag kommer det istället bli förberedelse inför redovisning på tisdag/ionsdag.

Hoppas ni får en skön söndag!



Godnatt lördag!

Nu är det sängdags för min del efter en hyfsat lugn lördag. Pluggat en del har det blivit och jag bildar mig en förhoppning av att denna tentan kommer gå bättre än förra. Det känns som jag har bättre koll nu åtminstone.

Så godnatt!

Kram

Min fredag/lördag...

Hej!
Orkade inte sätta igång datorn igår när jag kom hem efter att ha varit hos en kompis och sett film. Recension av filmen kommer senare ikväll.. Efter en mysig förmiddag med pojkvännen så åt jag frukost och började plugga efter att pojken hade åkt hem. Har väl kommit ungefär halvvägs igenom min plan idag och har ungefär 35 sidor kvar att läsa men det bör inte ta mer än någon timme tror jag. :)  Så jag får leta upp boken och fortsätta.. Det roliga kommer efter det tråkiga... :)

Ses...

Dags att sticka...

Ikväll blir det film hos en kompis... Ska se Harry Potter och halvblodsprinsen, skriver en recension imorgon sen....

:) See ya

Fredag

Wiii... det är helg! :) Idag så ska jag plugga en stund nu på förmiddagen för att sticka iväg och äta lunch med en vän senare. Sen i eftermiddag kommer pojkvännen också. Så det kommer bli en mycket trevlig dag idag tror jag nog. :) Jag ska försöka hitta bok och soffa och sen läsa ett par sidor.

Happy FRIDAY!!!


Godnatt

Det blev lite styrketräning och corepass nu ikväll. Skönt värre..
Så nu tänkte jag leta upp tandborste och sängen för att sova. Upp tidigt imorgon för föreläsning och lång dag i skolan.

Hörs!

Onsdag

Hej hopp!

Idag sitter jag hemma och pluggar. Har kommit halvvägs igenom dagens uppsatta mål. Så egentligen borde jag fortsätta så jag blir klar. Då jag har träning ikväll i Lund och måste sticka hemifrån om cirka tre timmar för att hinna dit itid. Men det känns underbart att både plugg och träning kommit igång igen efter juluppehållet.




En sak jag kom på... idag är det ju tjugo dagar efter jul och det innebär att julen ska ut ut ut. :P

Tisdag

Jag har haft en händelserik dag idag. Morgon började vid halv sju imorse då väckarklockan ringde. Efter ett par minuters snoznig så hoppa jag in i duschen för att sedan se till att få frukost och klä på mig. Tog bussen in mot stan för att besöka skånetrafiken för utfärdande av nytt skånekort student. Kom in på skånetrafiken 8.15 och mitt tåg skulle gå 8.28 och inser ganska snart att jag fick ta nästa då det var ca 20 nummer före mig i kö. När det väl blir min tur så vägrar kassörskan använda det kortet som jag hade med mig då hon ansåg det se för gammalt ut för att vara "välliknande". Så jaha tänkte jag då och blev förbannad, då det kortet har jag kunnat använda tidigare. Men men, ingen idé att tjafsa och får helt enket försöka fixa fram en ny bild. Snackar med en kompis om det och inser då att det ev ligger en fotoautomat på centralen efter att först tänkt att jag skulle åka hem och fixa ny bild. Men bestämmer mig för att gå in i centralhallen och se efter om jag finner en fotoautomat. Jag ser den direkt och känner mig överlycklig trots ilskan i kroppen. Inte riktigt lika glad efter att kommit fram och insett att det kostar 70 kr men jag tänkte inte bry mig för jag skulle upp till skolan. Tar bilderna och går tillbaka till skånetrafikens kundcenter och då självklart fungerar inte deras nummerautomat och minutrarna senare när det väl fungerar är det såklart ändå 15-20 nummer före mig och innan jag klarat av ärendet har jag såklart missat tåget 8.48 och blir tvungen att vänta på nåsta tåg. Efter en tråkig halvtimme så går tåget äntligen mot skolan, ÄNTLIGEN!

Jag hade gärna haft en bättre start på dagen...

Resten av dagen förflyter som TUR är utan större problem.

Nu sitter jag och glor på tv, har dock inte bestämt mig för om jag ska se filmen på 3:an nu eller vad jag ska...

Godnatt!

Äntligen, för att dra en snabbsammanfattning av dagen så är vårt grupparbete nästintill färdigt, det som saknas är innehållsförteckning och en källförteckning men det är snabbt fixat. Så imorgon är det skola igen för första gången på över 3 veckor. Huha.. :S Så jag får nog söka upp tandborsten och sedan sängen.

Godnatt!

Godmorgon måndag!

Hej hej!

Huvudvärken har försvunnit under natten så jag känner mig frisk och glas men trots det så har jag haft en mycket konstig natt, varit vaken flertalet gånger utan att knappt kunna somna om. Aja. Måndagen är här och jag ska straaax gå och byta om innan ett par klasskompisar kommer för att skriva klart ett grupparbete som ska in imorgonkväll.

Ciao

Godnatt

Utan att gnälla eller så men min kväll har inte varit kul med migränliknande huvudvärk så därför ska jag bädda upp sängen och lägga mig.

Hoppas er kväll har varit bättre.

Gash, vad irriterande..

Jag måste bara berätta om detta för jag är lagom irriterad..

Jag åkte som sagt iväg och skulle träna pass på gymmet innan, kommer dit och hämtar min biljett för att sedan gå och byta om till träningskläderna. Klockan blir närmare fem och ingen instruktör dyker upp. Klockan blir över fem och många börjar bli smått irriterade, "vart är instruktören?" och så fortsätter det tills jag inte tänker vänta längre och då var klockan ca 17.20 så då beslutar jag mig för att byta om igen och cykla hemåt.


En annan sak jag irriterar mig på är att jag nyligen skaffat ny dator, det innebär att mycket av det jag har på min förra måste förflyttas till den nya såsom en sådan enkel sak som e-legitimation som jag hade på fil på min förra dator. Inser nu att jag troligen behöver betala sådär 100 kr för en ny dosa för att den dosan jag har nu inte kan användas till Mac.:@

Irriterande söndag vill jag sammanfatta denna dagen med....

Test

Jag gjorde ett test, mer eller mindre seriöst men iaf.. resultatet blev inte överraskande direkt.

Omtänksam
Det bästa med dig är att du är omtänksam och bryr dig om andra människor. Du har för vana att vara självuppoffrande och sätta andra före dina egna intressen. Du är också oerhört lyhörd och empatisk, och har lätt för att "se vad andra känner". När någon har problem kommer du snabbt för att hjälpa dem! Du kanske inte alltid kommer på den bästa lösningen, men du är där hela tiden för att stötta och hjälpa.

Jag blev mycket glas när jag såg det..


Nu ska jag försöka göra mig klar och sen dra iväg och träna..

Hörs senare


Godmorgon söndag

Sovit gott?


Jag har faktiskt varit vaken sedan drygt halv elva men har varit ute och gått med mamma en promenas och sen ätit fruklost. Idag står plugg och träning på programmet. Så därför tror jag det är dags och leta fram boken och bädda sängen för att börja läsa.

Hörs senare!'

Godnatt

Haft en bra kväll?

Jag har med vänner och släkt. De sista åkte för drygt en timme sen så nu blir det dags att krypa ner i sängen och få välbehövlig sömn.


Lördag

Sorry för sen uppdatering idag men det håller på att förberedas för släkt och vänträff härhemma ikväll. Fullt ös medvetslös alltså. Tårtan är färdig, dukning är likaså men jag tror jag får påbörja projektet och röja upp lite på mitt rum så det slipper se ut som ett bombnedslag. Så ja.

Spotify på och så sätter vi fart mot ett snyggare rum :)

Hörs sen....

Godnatt

Jag tänkte gå och lägga mig så jag vill bara säga godnatt.


Lista från 2009

Jag hittade en lista som jag tänkte fylla i även om årets första veckan redan är passerad...

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Var i Thailand med familjen under hösten.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nyårslöften? Ehm, sådana har jag inga, snarare eller rättare sagt möjligen mål för året.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej..
4. Dog någon som stod dig nära? Ja, men närmare än så behöver inte nämnas.
5. Vilka länder besökte du? Tyskland, Österrike, Danmark, Thailand och såklart Sverige ;)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Hmm.. mer kärlek och vänskap.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Kan inte välja ut någon specifik.
8. Vad var din största framgång 2009? Kan inte besvaras för jag vet inte?
9. Största misstaget? Lita på fel människor
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Möjligen någon förkyldning
11. Bästa köpet? Nya datorn.. *love it*
12. Vad spenderade du mest pengar på? Reskort mellan skolansort och hemort och dels kurslitteratur
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Kan inte välja ut en specifik händelse, det finns mycket.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Vet ej
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Satt mig själv i centrum och tänkt på mig själv
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Låtit andra människor såra mig
18. Hur tillbringar du julen? Med min fina familj
19. Blev du kär i år? Kärlek har jag haft länge. <3
20. Favoritprogram på TV? DWH, NCIS + alla CSI-serier
21. Bästa boken du läste i år? Puuh, ja säg det. Jag läser mycket böcker men jag kan dessvärre inte säga någon specifik.
22. Största musikaliska upptäckten? Vet ej
23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag önskade mig säkerligen något och fick men vad det var kan jag inte minnas :S
24. Något du önskade dig men inte fick? Nja. jag tror inte det...
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Firade hemma med familj och middag
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mindre bråk...
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Enkel
28. Vad fick dig att må bra? Alla vänner
29. Vilken kändis var du mest sugen på? Tänker inte välja en enskild person
30. Vem saknade du? Ett par av min bästa kompisar som vänskapen runnit ut i sanden???
31. De bästa nya människorna du träffade? Tänker efter men det finns nog dessvärre inga nya människor jag lärt känna bra detta året.

Middag på restaurang...

...med hela familjen ikväll. Det var av en speciell sak att fira, min syster yster är from imorgon inte tonåring längre utan kliver in i 20-talet. Dock så blir det svårt att fira henne med restaurangbesök samtidigt som vi ska ha släkt och vänner på besök imorgon kväll så därför valde vi att lägga restaurangbesöket redan ikväll.

Restaurangen hette Le Colise där vi fick god mat. Vi åt tvårätters meny med lite vin. Efter alla mina incidenter med vin så bör jag egentligen hålla mig ifrån rödvin men ett glas kan väl inte skada tänkte jag. :) Till förrätt åt jag skagenröra och till huvudrätt blev det plankstek med ryggbiff, utsökt!

(Bilder kommer, fotograferade med systers kamera som hon har med på annat håll ikväll....)

Godmorgon fredag!

Sovit gott?

Jag har gjort det åtminstone. Så nu är jag pigg och glad inför en skön fredag med diverse inslag. Till att börja med så står det träning på schemat om ca 2h på gymmet i stan. Så innan dess så blir det frukost och nerpackning av träningskläder. Men även plugg och middag på restaurang ska ske idag. Mer om det senare..

ciao :)

Torsdag

Jag har insett ett stort fel jag har, jag saknar min kamera, den ligger dessvärre kvar hemma hos en vän i Helsingborg sedan nyårsnatten. Men då jag inte bor i staden blir det lite dyrt att åka dit och bara för att hämta den nu :P så därför kommer uppdateringen ske fortsättningsvis ett tag utan kamerabilder.

Annars idag? Jodå, det har varit bra. Har haft ett par klasskompisar på besök hela dagen (fram till 15.30) och arbetat med ett grupparbete som ska in på tisdag den 12 januari. Det är även då jag kommer vara tillbaka i skolan för första gången iår. Så nu, tror jag att jag ska slå upp en tråkig rödbok och rita av en figur däri som behövs till arbetet.

Skriver mer sen ikväll.

CIao

Nytt år och nya tag!

God fortsättning! :)

Jag vill inleda detta året med något bra och känner nog för att föööörsöka komma igång och skriva i bloggen igen. Inte för att driva in för långt på det här men jag känner mig trots allt stooolt. Jag har efter den 22 jan bara 3 terminer kvar av studier, sen kommer en ny vändpunkt i livet och det blir att börja arbeta på allvar, flytta hemifrån m.m. Jag vill tro på att 10-talet blir betydligt bättre än vad 00-talet någonsin blev. Det finns dock ett par höjdpunkter som jag måste ta upp, se det lite som en återblick av mitt första decenium av 2000-talet.
Det jag minns starkast av allt var nog främst att lämna grundskolan och börja gymnasiet. Alla förväntningar och förhoppningar om en ny start. Gymnasiet försvann med tre år och studenten kom i juni 2006 och var nog en av de bästa dagarna i mitt liv. Sedan hösten 2007 påbörjade jag min utbildning vid högskolan Kristianstad och det måste jag säga att det är nog min absolut bästa minne från 2000-talet. Jag har lärt känna så otroligt många fina människor och är otroligt rädd om men jag tror jag är så rädd att jag kramar ur vänskapen/kärleken utan att jag vet vad jag gör för fel. 
Jag tror att jag vill för mycket så mycket rinner ut i sanden. Jag måste nog våga för att tro på det jag själv gör. Så jag ska sätta upp ett par mål/önskningar för 2010 som känns realistiska och hoppas att de uppfylls:
- klara skolan och fortsätta vara amitiös
- få nyvunna och gamla relationer på alla plan att känns verkliga igen
- åka utomlands till ett varmt land minst 1 gång.
- sluta känna mig värdelös och låta humöret pendla som en bergodalbana
- få tillbaka glädjen för segligen
- få ett varmt hjärta att ta hand om - N, tiilängat dig. Jag tänker inte släppa taget i första taget. <3

Kram


RSS 2.0