Valborg

Ikväll blir det fira valborg, med mycket lite dricka samt att det får bli lite grillning. Väntar just nu på ett par vänner samt pojken så grillning kan sätta fart,är lite småhungrig faktiskt. Hoppas ni får en underbar kväll!!

Eftermiddagen

Har spenderat framför datorn med textredigering i högsta hugg. Tiden har försvunnit otroligt fort och mycket gjort har det inte blivit tyvärr. Men man har sådana dagar också skulle jag tro. Så vi överlever och hoppas att valborgskvällen kommer bli kanon! Siiter och funderar på vad som måste göras innan ett par vänner kommer hit för middag.



Ska gå en promenad

Medan det inte regnar längre, tänkte köpa hem ngt vettigt till sen lunch hade jag tänkt, äter dock inte förrän efter min kompis kommit hit, vi ska redigera text inför mellanseminarium på måndag. Dessutom så svarar inte personen på telefon som jag vill prata med. Så jag passar på nu och handla, sen tar jag tag i det där ringandet på måndag fm igen. "Hörs" sen!

Fredag

Idag är det valborgsmässoafton! :) Dock har jag ingenting planerat och som det ser ut nu kommer det regna hela dagen. :/ Då det regnar just nu. Har ett par vikitga samtal att ringa men ack så jobbiga. :( Prestationsångest, jatack! Hela jag skakar så fort det ringer och jag vill bara lägga på luren igen. Jag förmedlar mig allra bäst om jag slipper prata då hela jag skakar som ett asplöv och mår helkasst och stakar mig jättefort, pratat för fort och helt enkelt tycker det är jättejobbigt. Men sådant måste väl också göras för att man ska kunna komma någonstans här i livet tror jag nog. Så jag får helt enkelt vänta ut tiden och ringa igen då de inte hade tid att prata med mig just nu. Vi hörs!

-

och sovgott få jag tänker krypa ner under täcket nu och sova! Hörs!


Lyxfällan

Ibland funderar jag på hur man verkligen kan låta saker och ting fortgå på det sätt som lyxfällan tar upp ikväll. Alltså, att leva på mamma. Att sedan skapa ett mål och ta vuxna beslut. Fokusera på ett mål itaget.

Mitt mål är att klara utbildningen, men det är ett steg itaget och det kommer lösa sig. Utmaningen just nu är att klara av att få fram våra intervjupersoner, snart är iaf två stycken klara. :) Kvar detta året är just att klara kandidatuppsatsen och bli godkänd. För allt anant är faktiskt klarat och det känns såå skönt att det är så. :) Nästa mål är att försöka få tag i ett jobb över sommaren. Jag menar bara att jag har mina mål ganska klara men vägen dit är den svåra biten. Jag vill gärna stå på egna ben men som student är det otroligt svårt just nu. Men det kommer gå framåt på den biten också tror jag nog.


Middag nyss

Sjukt gott, var länge sen man åt fisk så det fick det bli idag. :) MUMS! Fisk, med god sås och kokt potatis, var verkligen det jag behövde! :) Tror förvisso att en kopp kaffe inte heller hade skadat så jag tror det får bli det till nyheterna innan jag beger mig ut på en runda. Har funderingar på att se film ikväll, ska kanske först se vad som finns på tv innan jag bestämmer mig helt. Ha en fortsatt trevlig kväll iaf :)

Hello

Jag är hemma sedan ca 2h tillbaka men jag vet inte vad det är med mig.. :( Är riktigt trött för det mesta numera, är oinspirerad till mycket och känner mig allmänt kass. :( Imorgon är det valborg och jag kan verkligen inte bestämma mig för vad som ska hända då. Är liiite småsugen på att ev ha något men samtidigt vill jag bara gömma mig under täcket och göra nada. Förstår mig inte på den känslan alls och har ingen aning om varifrån den kommer. Men det e väl bara att härda ut och försöka klura på vad som ska hända imorgon. Så vi hörs!

Frukostdags 2

Jag är hungrig och framme på skolan så jag var precis i cafeterian och handlade min andra frukost, bestående av frukostbullar med skinka och ost. MUMS! :)

Ska gå igenom vår disposition nu innan handledningsmöte kl 10. Så dags att börja, hörs!

Torsdag

Godmorgon!!

Jag är uppe tidigt pga jag ska iväg till skolan och vara där tills 8. Sitter och äter havregrynsgröt till frukost och det är lagom illa att jag börjar tröttna på den numera också. Men med frukosten uppäten ska jag packa ner datorn, böckerna etc i väskan och sen klä på mig lite kläder för att sedan traska mot busshållplatsen för att åka. Hör av mig senare! Ciao

-

Dålig uppdatering idag, jag vet.. Men jag har varit hos min klasskompis på dan fram till ca 15. Därefter tog jag bussen mot Lund för att möta upp pojken och hämta en bok. Fikade med honom innan pappa hämta mig och vi körde hemåt. Sen därefter åt jag och sen drog jag iväg på möte med scouterna och kom hem för ca en halvtimme sedan. Det var min dag i snabba drag :). Så jag säger godnatt nu då jag ska upp vid 5 imorgon. Sov gott!


Onsdag

Godmorgon!

Idag ringde konstigt nog väckarklockan, :O så vi får väl se hur det här fortsätter. Är lagom irriterad på den och är såå intresserad av att byta. Den har trots allts snart levt 2 1/2 år i min ägo så det kanske börjar bli dags? Vad vet jag, är iaf att råd till att köpa en ny just nu har jag inte. Däremot vet jag att jag måste sätta fart då jag ska gå hemifrån om ca 35 min och måste äta frukost och klä på mig samt packa väskan innan dess.

Hörs!


-

och sovgott! Jag har sett färdigt Wallander nu och tänkte ta en dusch och sedan krypa ner i sängen och sova.


Träning dessvärre...

 

Pga att jag kände mig lagom omotiverad men också att jag var trött så jag tog en promenad på cirka en timme istället. Sitter för tillfället och tittar på wallander - arvet. :)


Nu bär det av

mot träningen, träna indoor walking express idag 19.30-20.15, samt ett mini styrketräningspass tänkte jag. Så jag får väl leta upp kläder, skor, duschgrejer samt handduk och dra iväg till andra sidan stan och träna lite. Hörs när jag är hemma igen. "Ses"!!

Dags att ta sig i kragen

och få något gjort med hemläxan. Ska ge mig i kast med det nu för att sedan dra mot träningen om ca en timme. Får se hur det går bara :).


Eftermiddag

Hej hej :)

Här sitter jag och ska strax försöka ge mig i kast att ta itu dagens hemläxa, skriva om verkligt värde förvaltningsfastigheter. Senare blir det att cykla till träningen på andra sidan stan. Tror förvisso att jag skulle behöva gå och vila en liiten stund innan jag tar tag i resten av denna dag.


Tisdag

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Jag har iaf, lite för länge dessutom, för min idiotmobilväckarklocka inte kunde ringa kl 7 imorse så sov jag till 9!!! Tur var väl egentligen att min klasskompis inte kommer hit förrän om en liiten stund så man ser lite pigg ut när hon kommer sen. Sitter just nu och dricker smoothie till frukost gjord på banan, hallon och naturell yoghurt. Sjukt gott faktiskt :). Så idag ska vi fortsätta skriva vår teoridel av vårt arbete. Hoppas på att det kommer bli kalasbra. Har lite svårt att hitta fakta om en del bara då det finns så många vinklingar av den delen. Så då är frågan hur vi ska ställa upp det.

-

Har känt mig konstigt trött hela dagen idag så nu får det bli sängen strax..

Ska bara borsta tänderna och tvätta bort sminket först. Jag säger därför sovgott!


Utmaning

Jag har skapat en ny kategori, veckans utmaning. :) Det innebär att jag på söndag kväll alt måndag morgon sätter upp en utmaning som jag ska klara av under veckan, i främst träningssyfte. Kan vara att göra armhävningar på "rätt" sätt eller stå planka i en minut etc etc. Jag får helt enkelt se vad jag kommer på för roliga utmaningar.

Så som utmaning denna vecka är att klara av minst 5 ordentliga armhävningar (på knä).

Bild hämtad härifrån.




Eftermiddag

Sitter och tittar på tv3, top model. Känner mig sjukt sliten och trött så jag funderar lite grann på att koka mig en kopp kaffe, hitta lite vatten och frukt för återstärka blodsockret i kroppen för att orka med kvällen. Jag ska ner till scouterna och bygga sandslott med mina miniorer. :P Jag hoppas verkligen jag orkar. :) Vi hörs!


sitter på bibblan och pluggar, ska göra en...

dsc00171 (MMS)

sitter på bibblan och pluggar, ska göra en timme till innan jag drar härifrån. :)


Måndag!

Godmorgon nya veckan!

Jag ska precis ge mig i kast att få på mig kläder, packa ryggsäcken och sen komma iväg till stadsbibblan för uppsatsarbete. Idag står teoridelen på schemat samt intervjufrågor. :) Ska bli riktigt roligt att reda ut vår frågeställning faktislt.

Så nä, påklädning var det ja.. See ya!


Wallander och söndagkväll

Har spenderat kvällen med att sitta framför tv:n och dels datorn. Har sett sporten på tv4 och sen delar av bones för att se wallander - luftslottet sedan. Filmen är inte slut än
.

Vad ska man kalla det, ett stort svartsjukedrama!


God eftermiddag!

VIlken dag och strååålande soool. :) Det gillas extremt mycket. Har dock fått arbeta inomhus idag då hela vårt område nere på scouterna är fullt av grus och småsten. Det är inte helt lämpligt att lägga ut ett jollesegel där och fixa och trixa med det. Så vi fick ta in seglena i det största rummet vi hade och fixa och trixa där istället. Så efter vårt bök med seglena idag så har vi konstaterat att det är ungefär 2-3 segel till som måste fixas innan seglingssäsongen drar igång om 2 veckor. Men det löser vi nästa helg förhoppningsvis.

Annars så när jag kom hem fick jag med mig pappa och börja städa bilarna och tvätta dem. Så nu står golfen snyggt tvättad tillsammans med tiguan därute. Nu väntar jag på mat och därefter dusch och lite uppsatsskrivande. :)
Bilmattorna blev också tvättade


I fullfart och tvätta bill :)


Godmorgon söndag!

Hej!

Efter mycket fart och fläkt de senaste dagarna ska jag iväg idag igen. Så jag ska leta fram lite kläder och äta frukost. Höres!

Godkväll

Efter många långa dagar är jag hemma... Känner mig dock lagom slut för tillfället. Får nog uppdatera om vad som hänt senaste dagarna vid ett bättre tillfälle, hoppas på att jag är mindre trött imorgon em. Ska till scouterna imorgon mellan 10-15 och tänkte satsa på en sovmorgon, känner att jag är nog i behov av det efter senaste dagarna.

Så sovgott allihop!


-

 

Efter en rolig och händelserik dag i skolstad tillsammans med Nyström och Partners är jag hemma. Ska dock gå och lägga mig väääldigt snart då jag ska upp vid 7 imorgon för att sedan åka iväg mot dagsutflykt med barnen. Så jag skriver helt enkelt mer imorgon!


-

 

Efter en skönt träningspass är jag hemma och påbörjat packningen inför imorgon, ska ha aktiviteter på skolan med ett revisionsbolag då samt sittning på kvällen. Men iom att jag har sådär 2h pendling enkel resa så hinner jag inte hem och fixa mig innan sittningen så jag får göra det där istället, så en del grejs blir det att ta med sig.

 

Jag ville som sagt bara säga godnatt o sovgott! Ciao


Dags för lite träning..

Idag blir det core och pump på gymmet, så jag ska snart se till att packa väskan och komma iväg mot träningen. Bussen går om 20 min så det är dags att skynda långsamt tror jag. Hörs!

Torsdag

Hej hej!

Har haft handledarmöte i skolan idag och sitter därför just nu kvar här och försöker jobba smått med de justeringar vi ska göra. Ska bland annat börja kontakta företag för intervjuer och sammanställa frågor efter teorikapitlet. Det känns bra och framförallt känns det som man börjar komma någonstans nu. Men som sagt, ska återgå till arbetet och skriver mer senare. :)

-

 

ska krypa ner under täcket, se nyheterna och sen sova. Upp tidigt imorgon. Sovgott!!


Rastlös kväll..

Är otroligt rastlös just nu och det ogillas mindre. :( Men eftersom träningsvärken hänger kvar i ryggen än så bestämde jag mig för ingen träning ikväll. Så jag lagade mat när jag kom hem runt halv sex då jag var sjuuukt hungrig. Blev mumsig spagetti och köttfärssås. :) Men efter det så har jag inte gjort så hemskt mycket mer. '

Sitter dock och funderar liiite grann på om jag ska hoppa in i duschen nu så jag kan sova en kvart längre imorgonbitti men tror ändå det blir imorgon då jag är inte jätte förtjust i att få ett råttbo till hår imorgonbitti om jag somnar med blött hår. Så frågan återstår fortfarande? Vad gör jag åt rastlösheten?? :S Ska förvisso se fuskbyggarna på tv kl 21.00. Aja, vi hörs igen!

Vit påsklilja härromdagen!


Eftermiddag

Jag är kvar i biblioteket, kom hit för ganska exakt 3h sedan efter att sprungit och letat böcker på annan ort i lika många timmar. Sedan ätit lunch på Subway för att sedan ta mig med tåget hit igen. Så, eftermiddagen i övrigt har bestått av att skriva ihop material om IAS 32, 36 och 39. Ska strax fortsätta med den sista och bege mig hemåt vid 17-tiden hade jag tänkt.

Hade tänkt att träna ikväll men tror nog bestämt att det inte blir någon utan väntar tills imorgon istället. Då det får bli pump och core då istället. Hoppas på att ni får en fortsatt trevlig onsdag eftermiddag!

Onsdag

Godmorgon!

Senaste morgonpromenaden jag tog var nog i lördags morse, måste bli bättre men tyvärr så känns det inte alls motiverande att ut och gå när det regnar. Så det får bli en god frukost med smoothe och kaffe istället. Senare idag ska jag träffa upp pojken för att försöka hitta ett par böcker till som vi kan behöva. Sen får det bli stadsbibblan och plugga lite grann, vi ska ha in lite grann till handledaren i eftermiddag för handledning imorgon fm.

Vi hörs!

-

 

Jag tackar för mig denna tisdag och säger godnatt! Har väärldens träningsvärk

överallt känns det som så en natt i skön säng tackar jag inte nej till. Så sovgott!


Sitter o jobbar..

Med intervjuguide till kommande intervjuer i vår uppsats. Lagom jobbigt att få fram frågor som är relevanta för vårt ämnesområde dock.  Ska återgå till det så skriver jag mer senare idag!

Tisdag

Godmorgon tisdag!

Efter en livad dag igår och inte hemma mycket så ska jag försöka uppdatera om läget. Först och främst om gårdagen. Gårdagen startade ca 0900 då klockan ringde hemma hos pojken. Därefter blev det frukost, tandborstning och packning innan vi tog oss vidare in mot stan för att återlämna filmen vi hyrt dagen innan. Tog en promenad mot stationen och fotografera fina blommor under tiden, hitta massor! :) Det är ett vårtecken för mig. Kom fram till stationen och jag satte mig på tåget och åkte hem. Väl hemma så skulle jag bara hämta träningskläder och ngt litet att äta innan jag skulle vidare mot gymmet och träna. Tränade i ungefär 1 1/2-2h och sen bar det vidare mot china box för att äta. Sen cykla jag hemåt igen för att hämta lite grejer innan jag tog mig vidare till scouterna. Som denna kväll bestod utav tipsrunda, dunkgömme, värma saftsoppa på stormkök, under hökens vingar m.m. :) Strax efter halv åtta åkte jag hemåt igen. Väl hemma så fastna jag framför datorn och somna nog vid halv elva.

Idag blir det däremot, stadsbibblan med en klasskompis för uppsatsarbete. Senare ikväll blir det förhoppningsvis body step, får känna efter hur kroppen mår efter träningen igår (just nu är det träningsvärk i mångder...).

-

 

Haft en lagom jobbig kväll med huvudvärk, matlagning och filmtittande. The Pelham 123, kapad 123 såg vi. Kan tyvärr inte rekommendera den. :P Textningen var URUSEL och det retade mig hela filmen igenom. Men nu ska jag försöka dra med mig pojken till sängen och sen sova. Godnatt och sovgott!


Söndag

Hello!

Sorry för dålig uppdatering över helgen men jag stack som sagt iväg till scouterna igår fm och var inte hemma förrän vid 4 igen och sen blev det massa strul med mycket. Pojken skulle komma till mig då vi skulle iväg på spelkväll hos en kompis. Men det var både tidspress och mycket annat som gjorde att vår plan från början sprack ganska fort. Långt om länge så slutade med att vi träffades hemma hos min kompis. Spelarkväll, blev både monopol och frågespelet Europa. Mycket trevligt och kvällen slutade vid tolv då vi tog bussen hemåt. Sov länge idag och har alldeles nyss fått i oss frukost, bortstat tänderna och nu är strax på väg ut genom dörren. Ha en fortsatt bra dag! Jag ska det iaf.


Brått var det här...

för om en halvtimme ska jag vara på scouterna. Det innebär att jag ska helst köra hemifrån om ca 9 min, innan dess måste jag borsta tänderna, klä på mig andra kläder och sen springa ut till bilen! Hörs!

Lördag

Morgonen ska strax påbörjas med en morgonpromenad. Sedan hem för att äta frukost och klä på sig målarkläder innan jag drar vidare mot båtstationen och blir där nästan hela dagen, fram kl 15.00 iaf. Metrologerna har lovat att det ska regna idag och gillar vi mondre men det är bara och stå ut ändå :). Men för att liva upp lite så kommer det fina vårbilder från gårdagens promenad!


-

Jag är av någon anledning trött så jag funderar på att hitta tandborste,

sovkläder, för att rensa sängen på prylar som inte ska vara där och

sen glo på tv en stund för att sedan slockna...

Godnatt och sovgott!


Marknadsföra sig själv...

Jag är inget vidare bra på det där med att skriva CV och personliga brev. Helt ärligt så avskyr jag det då det tar så förskräckligt lång tid men ikväll gjorde jag revolt och påbörjade en ny ansökan till ett receptionist/ekonomiassistent arbete. Tycker själv att det blev sjukt bra nu i slutet och hoppas på något vis att företaget också tycker om den. Men några bra tips på vad man ska tänka på har jag tyvärr inte. Ska dock fundera över det där och se om jag hittar någon/några andra som skrivit och sedan tipsa.


Eftermiddag..

Hej hej!

Hoppas ni haft en bra dag. Jag har! :) Fick spontant för mig att vilja äta lunch ute på någon mysigt lunchställe. Hörde av mig till Pontus och frågade om han vill hänga på. Han svarade att det gjorde han gärna och så mötte han upp mig på stadsbiblioteket vid halv ett och vi drog vidare mot Red Dog och åt bakad potatis med kyckling/curry och pastasallad med även den kyckling/curry. Satt och snackade i ungefär 1 1/2 om typ allt och inget. :) Riktigt trevligt vill jag säga, får göras om! :)

Efter det så har jag kikat på en tröja på H&M i någon vecka och bestämde mig nu för att handla den. Sedan även ett par mjukisbyxor i STOR modell fick följa med hem. Men även en super snygg vit klocka från ONE har jag också köpt. Saknat att bära klocka ett tag nu. Det är nog ungefär 2 år sedan jag bar en senast, enda kruxet är att det brukar bli riiktigt fula märken av klockan under sommaren, så jag får nog inte vänja mig att bära den riktigt än. :)


Fredag

Godmorgon! :)

Har precis gått morgonpromenaden och ätit frukost, kvar på dagordningen innan jag kan komma iväg är dusch och påklädning, samt packning av ryggsäck. Vi hörs för jag börjar få ont om tid!


-

Jag säger godnatt och sovgott! Då jag ska krypa ner under täcket och sova nu.

 


Godkväll

Urusel bloggning idag, i know! Men efter att kommit till skolan har det gått i ett med att leta böcker på nätet för att sedan leta upp dem i biblioteket och ev kunna hitta någon till på det sättet. Därefter blev det att försöka ta sig igenom innehållet i böckerna och bestämma sig för om det var något vettigt att ha. Fick med oss SJU böcker hem, plus ungefär 3 till som är beställda via fjärrlån då bibblan inte hade dem. Så ungefär 13-14 böcker kommer vi ha om ca en vecka.. :S Så ja, vi har nog material tillräckligt för ett tag misstänker jag, hoppas innerligt bara att det står något intressant i böckerna bara.

Men iaf, klockan närma sig 16 och jag bestämde mig för att bege mig hemåt. Väl tillbaka i hemstad ca 17.30 drog jag iväg till mitt eget bibliotek och lånade marknadsundersökning - en handbok, för att vi ska kunna dra igång vår intervjugrej också. Bör försöka börja med att kontakta revisionsbolag som vi tänkt oss intervjua.

Väl hemma vid 18.10 hade mamma varit gullig och fixat fram lite mat som det bara var att värma och sedan äta. Mums med ris och kycklingfilegryta. :) Sen ville pappa ha hjälp med att sätta ihop taket till poolen och jag blev ute i ca en timme och hjälpte honom.

Efter det har jag bara suttit framför datorn och inte gjort mkt vettigt, sitter med fötterna i ett skönt fotbad nu. :)


Mina ypperligt snygga ;) fötter i en grön spann!

 




Godmorgon!

Sovit gott?

Jag har. :) Måste dock rusa ut i köket och hitta frukost innan jag måste dra mig mot bussen för att åka till skolan. Hörs där helt enkelt!

-

 

Sjukt trött och träningsvärk i alla muskler säger jag godnatt och sovgott!

Klockan ringer vid halv 7 imorgon så det är dags att sova. :) Ciao!


Dags att träna..

Håller strax på att packa väskan med träningskläder och skor för att sticka iväg och träna. Blir dock endast core och pump ikväll, hinner inte med spinningen också. Har ingen större lust att komma hem halv tolv när jag ska upp vid halv 7 imorgon. :) Så jag är väl hemma igen ca 22 gissar jag på.

Ses!

Hemma igen..

Efter besök och ett par timmar hos min klasskompis. Fick dock inte mycket uträttat :(. Det tär på mig att säga det men mycket blev faktiskt inte gjort idag så jag har ungefär knappt 2h på mig nu och få fram ett par uppsatser om verkligt värde. Sen hooppas jag att vi imorgon kan komma igång. Då ska vi nämligen till skolan och försöka få fram både vetenskapliga artiklar om vårt ämne men också begära fjärrlån på flertalet böcker som vi inte hittar där eller på annan ort i närheten av oss där vi bor.

Ni får en fin frukostbild från min frukost imorse..

Det är en drottningsmoothie och två mackor. :)


Onsdag

Godmorgon!

Sovit gott?

Jag har fast det alltid är så otroligt svårt att ta sig upp på morgonen, som jag inte riktigt förstår alls. :( Framförallt de dagar jag har planer på att ta mig ut på en promenad så lockar tydligen sängen ännu mer. Måste bli en förändring! Annars idag så ska jag åka bil mot en kompis och fortsätta vårt uppsatsarbete. Sen ikväll blir det troligen core och pump'n spinn på gymmet. :) Love träningsregelbundenheter även om promenaderna kommer ikläm ibland.

 


Godkväll

Jag har varit iväg och tränat, har lätt huvudvärk och känner allmänt för att sova så det är vad jag tänker göra också, jag önskar en godnatt och sovgott!



Lunch

Har precis ätit lunch i skolan och känner mig riktigt trött, funderar lite grann på att gå och handla lite kaffe för att överleva eftermiddagen. Lunch i sig vart inte optimal för mig tror jag, youghurt och fil med musli, detta då jag inte fann någon mat hemma i varken kylen eller frysen som redan var klar. Eftermiddagen kommer jag spendera på skolan på handledarmöte ang vår uppsats. Ikväll åker jag på step, länge sedan nu så det är dags igen.

Tisdag

Godmorgon allesamman!

Sovit gott? Jag har, vart på väg att försova mig också då sängen vart för skön. :( Men nu är jag uppe, ska strax ge mig ut i köket för frukost innan tandborstning, ev sminkning (ja, jag kan gå utanför dörren osminkad..) samt packat dator med jobbrelateratstuff. :) Ses!

Godkväll

Här sitter jag och e dödstrött :(. Suttit på stadsbiblioteket hela dagen med en klasskompis för att skriva ihop vår problemformulering till vår uppsats. Ska på handledarmöte imorgon em. Så jag är helt slut i huvudet efter både det och även efter att haft ett miniormöte. Tänkte ge er ett par sköna bilder på en vit katt som kom på besök, ovälkommen! Samt ett par sköna bilder på min egen katt, som är svart.:)

Här sitter hon i min papperskorg som är tom.

Hon ligger och myser på sin nya favoritpåse, en rosa tygpåse :)

Ovälkommen kissemiss...

Klättrar på staketet gör den också...

Måndag morgon

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har, dock varit vaken sen ca halv 8 och har sedan dess tagit en morgonpromenad, ätit frukost, fixat lite fika till dagen och duschat och även fixat mig. Ska dock bara borsta ut håret, packa ner datorn och annat bra att ha för uppsatsskrivning och sen bege mig mot stadsbibiloteket för plugg.

Hörs!


-




 

Jag säger godnatt och sovgott!

Känner mig i behov av att sova mycket! Har haft för lite sömn de senaste dagarna tror jag.

Tar ett tag att repa en natt med för lite sömn. Sov lite för lite natten mellan torsdag och fredag, sömnbristen därifrån håller nog i sig fortfarande är jag rädd.

Vår.. :)

Även jag har hittat vårkänslor och framförallt efter min fina promenad tidigare idag.. Fina blå blommar.. :)

 

Hitta även ett gäng vitsippor. :) otroligt fina i ljuset från solen.

 




På väg ut...

Har precis duschat och ska snart få på mig ytterkläder och komma ut och gå en sväng. Har blivit mycket promenader i helgen men det tycker vi faktiskt om så :). Ska bli sjuuukt skönt att sova inatt. Hoppas verkligen sömnen går tillbaka till det normala, jag orkar inte vara trött jäämt. Men ska jag hinna ngt bör jag nog bege mig ut nu så hörs!

Söndag

Idag har jag varit på båtstationen och fixat och donat med båtar, har grundmålat de flesta båtar som ska målas om och så ska vi sedan måla dem igen för att de ska få sin färg. Sätta dit siffror på dem och sedan vips, är båtarna klara.

Men efter allt mitt målande idag så är händerna helt flagna efter all rengöringsmedel jag haft på dem och de är fortfarande ändå blå... :(

Kolla noga längs nagelbanden så ser ni att jag är blå... :)

Förälskad

är bara förnamnet i de uuuunderbara vampyrfilmerna twiligt och new moon, såg andra filmen för andra gången på en vecka! :)

Hemma igen..

Sådär ja, efter en härlig promenad i skogen och rejk efter platser att utöva övningar på och grillplatser är jag hemma igen. Gick som smort när vi väl kom fram till rätt ställe i den "riktiga" skogen :). Haha.. men det blir sjukt bra gissar jag. Nu vill pappa att jag ska iväg och handla lite mat så jag får väl göra det. Hörs! Ciao

En karta över bokskogen, :)


Lördag!

Jag hann inte riktigt med igår em, men en snabb sammanfattning, handlade skor med mamma och syster på stadium och fick med mig ett par härliga träningsskor och ett par tygskor Fred Perry hem :), Visar bilder senare. Sen åkte jag hem och sov drygt 1 1/2 innan dusch, fix och middag stod på planeringen. Sen drog jag vidare till en kompis och vi hamnade på krogen och hade sjukt kul i ca 3 1/2 h innan vi begav oss hemåt igen. Hemma ca kvart i två och satte igång en film, (som ska vara tillbaka lämnade idag), orka dock inte se hela utan tog sista timmen nu på fm.

Men nu ska jag försöka komma in i duschen lite snabbt, klä på mig, hitta en vattenflaska och sen ut i bokskogen!

Hörs!

Duggan över...

och jag sitter ner i en skön soffa med datorn i knäet och letar efter intressanta källor till vår uppsats. Dock känner jag för att bege mig hemåt och soooova.. :) Skulle ju träffa vänner och ut på krogen ikväll var det tänkt, får se om man orkar det bara, satsa på att sova nån eller två timmar i em när jag kommer hem. Hoppas på att det hjälper lite grann iaf.

Men här sitter jag och tänker på annat men fokus får bli att få fram källor nu så vi kan fortsätta vår problemformulering. :)

Godmorgon

säger jag här i skolan, tog ett tiiidigt tåg mot skolan imorse, så jag har redan varit vaken i ca 3h. Är dock SJUKT trött och skulle hellre ligga kvar i sängen och sova fleera timmar till. Jag har sovit sisådär ca 4 1/2 h inatt, är nog därför. Tror det beror på att jag ska skriva tenta om ca 40 min som gör att jag inte kan sova kvällen före hur trött jag än är. :(

Men men, jag ska iaf försöka piggna till lite grann med vatten nu och sen orka stanna i skolan till ca 14 i em. :P Tentan har jag bara en timme på mig att skriva men räknar i princip med att det kommer gå fortare än så, gjorde det sist åtminstone. Så vi hörs helt enkelt efter att duggan skrivits och då koncentrerar jag mig på att få fram fakta till uppsats som ska skrivas.

Godnatt!

 

Godnatt och sovgott säger jag. Ska upp runt 5 imorgon och känner mig inte helt kry i huvudet så det är bäst att få så många timmars sömn som möjligt. Vi hörs!


Godkväll, tankar och funderingar

Nu är jag hemma från styrelsemötet igen. Kommit fram till att jag ska sluta som ledare på en avdelningarna i början av maj och satsa helhjärtat på att få tillbaka glädjen till seglingen. Satsa på att fixa certifikat för en av båtarna innan juli. För att sedan dra iväg på vår årliga långsegling och känna mig hemma igen på våra stora båtar. Kommer bli sjukt bra, jag känner det. Jag vill bara bort, bort ifrån allt just nu som har med scouter så det känns wonderful att ÄNTLIGEN satt ett datum till när jag inte längre är kvar på avdelningsverksamheten. Till hösten sen tar jag ett total break från kåren och scouter. Till nästa vår eventuellt välja att ta en annan sorts uppdrag och se kåren från annat håll.

Färdig..

Nu säger jag bara, är trött på redovisningsteori nu och kommer inte plugga mer ikväll så nu får det gå som det själv vill imorgon. Jag skriver alltså om en dugga (en minitenta) som jag misslyckades med i början av februari.

Men nu har jag precis varit inne i duschen och duschat, tvätta dock inte håret för att slippa föna innan jag kunde platta det :) Så nu är det gjort, sminkning fixad och kläder på.. Så jag är färdig att sticka på styrelsemöte.

Vi hörs senare ikväll!!

Godmorgon torsdag!

Hej allihop!

Sovit gott? I have, även om morgonen varit seeeg. :P Klockan ringde oväntat kl 7 imorse, kom sedan på att alarmet inställt på flera dagar. Så alarmet stängdes av och sen sov jag vidare. Vakna ca halv 9 men vart tydligen inte utsövd då heller utan först halv ti0 vart jag uppe ur sängen. :P Då gjorde jag en smoothie, börjar förvisso undra om mina blåbär och hallon verkligen ska vara frusna när man gör den då den knappt går att dricka utan att se ut som ett blått blåbär i ansiktet efteråt?

Så hör sitter jag och funderar på hur jag ska lägga upp denna dag. :P Har lite att fixa inför uppsatsen imorgon, plugga till dugga ska jag också göra.. Sen ikväll blir det styrelsemöte men hoppas INNERLIGT att det INTE tar mer än 2h då jag ska upp redan 5 imorgon, är inte speciellt förtjust i att sova knappa timmar innan en dugga.

Men nu svävar vi iväg för mycket, det var bara godmorgon jag skulle säga! :)

Ge mig ut...

först ska jag packa väskan med gymkläder, handduk etc. Ska iväg ett snabbt ärende och hämta en grej innan jag runt 18-tiden beger mig iväg för att träna core och pumpnspinn. :) Kommer känna mig lagom mör i kroppen efteråt förmodligen. :)

Hörs!

Onsdag

Vakna vid halv 8, tog mig upp ur sängen och tog på kläder, begav sig mot affären för att inhandla smoothie ingredienser såsom apelsiner, blåbär och hallon. Kommer hem och gör en smoothie och en frukostbulle till frukost innan en klasskompis dök upp här strax efter 9. Då vi försökte påbörja vår uppsats.. Gick sådär lagom fort va, ineffektiva vart vi verkligen... Haha, Så får det verkligen inte fortsätta om vi ska klara av denna uppsats! :P Men hon stack igen för ca en timme sen, jag sitter här och ska plocka fram bok i redovisningsteori och vänta på sotaren som skulle komma.


-

 

Sjukt trött idag så jag säger godnatt och sovgott.


Tisdag

Nu har allvaret börjat, 10 veckors c-uppsats! Vart i skolan idag för upprop och introduktion och utdelning av handledare etc etc, och det börjar direkt :P. Ska tills nästa vecka, tisdag, ha skrivit ihop ca 2 sidor långt föredrag och varför vi har valt detta ämne och hur det kommer påverka...

Ska återgå till min redovisningsspråk bok som skrivs dugga i på fredag...
Känner mig allmänt trött bara och vill sova..


Godkväll

Idag har varit ytterligare en dag där jag känt mig allmänt nedstämd och inget velat göra direkt.. :( Jag ogillar verkligen sådana dagar där jag känner hur humöret svänger som en bergodalbana :(. Men för att trösta mig med något ska jag alldeles strax gå och se Johan Falk på tv, efter det blir det säng och sova då jag beger mig till gymmet imorgon fm, och sen vidare mot skolan dä jag har föreläsning 13-16 imorgon.

Hörs!

-

Jag önskar godnatt och sov gott då jag tänker krypa ner i sängen och se färdigt trilogin CSI och sen sova.

 


Hemma igen från gymmet

och står nu i köket och lagar mat. :) Blir rester då klockan blivit påtok för mycket för middag egentligen men jag säger bara äsch, middag och mat behöver man. :)

Blev inte alls de passen jag hade velat på gymmet idag. :( Body Pump:en blev inställd då instruktörerna inte kom in i salarna och dels i sitt omklädningsrum. Så efter att ha tränat liiite grann i tjejgymmet bestämde jag mig för att träna combat, (de lyckades alltså med viss möda och envishet tillslut få upp dörren till personalomklädningsrummet och även den "stora" salen). Så jag kom precis hem och ikväll blir det middag, sen en filmkväll med New Moon och ev beck. :) En lagom road söndagkväll helt enkelt.


Nu mot gymmet och träning...

Jag har "nästan" städat färdigt, haha, dammsugning och golvtork kvar, har dock dammat hela rummet nu.. :) ta sin lilla tid med all bråte man har.. en sak jag INTE ska införskaffa när jag flyttar är iaf krimskrams av all dess slag... *blir galen! :P


Ny blogg!

Jag har skapat en bloppis på www.sophiebloppis.blogg.se, jag kommer sälja dels kläder, dels kurslitteratur och dels annat som bara står och skräpar i ett hörn.


Godmorgon påskdagen!

Var otroligt trött hela dagen igår. Hade ingen lust till någonting överhuvudtaget knappt. Låg och halvslumra framför S.W.A.T på tv mellan ca 22 och 23.50, när väl filmen var slut och jag tänkte sova, tror ni inte jag blir klarvaken och inte kan sova längre? Men iaf, vart vaken en timme till och kunde somna vid 01.00. Tråkväder utanför fönstret och jag har ingen större lust att gå ut så mitt projekt idag blir att röja, tvätta och städa mitt rum.. Jag vet att jag snackat om detta i flera dagar nu, men har inte riktigt blivit av än.. så ja, jag bör leta fram lite frukost och komma igång.

Ses!

Kväll..

hos mig just nu, innebär jag snart står i badrummet för fix med plattång och fön och smink inför festandets kväll. :)

Jag slår mig dimmig med alkohol så vi höres och synes imorgon igen...

Nu pyser jag iväg...

mot båtfix.

Ha en trevlig långfredag!!

Godmorgon långfredag!

Jag har sovit supergott inatt, äntligen! Misstänker att det är all stress inför tenta och sånt som gjort att jag inte kunnat sova ordentligt. Men nu hoppas jag slippa vara trött längre.

Idag ska jag som sagt iväg och fixa lite grann på båtarna, vad jag kommer göra återstår att se.. men där är jag kvar fram till ca 15.30, då jag kör och hämtar upp pojken och sedan brummar vidare mot coop ihop om att hitta lite mat till idag och citronjuice.

Har en dryg timme på mig att hitta målarkläder och äta frukost. Så vi hörs helt enkelt när jag är hemma igen.

I'm in love....

Kolla bara in så snygg den är...???

 

Dessvärre finns den inte i min storlek, men jag får väl hålla kolla och ev köpa senare istället...


Påååskledig, ÄNTLIGEN!!

Arbetet är numera färdigt och inskickat så nu äntligen får jag lite påskledigt :). Blir lite av varje hela helgen. Ikväll ska jag verkligen försöka röja upp på mitt rum, här ser ut som ett bombnedslag, och har så gjort i veckor, om inte månader! :S Lite ordning och reda skadar inte så.. :) Sen ska jag SOVA!!! Det tycker jag verkligen jag gjort mig förtjänt av...

Imorgon, blir det scouter och fix på båtar mellan 10-15, så sovmorgon i den bemärkelsen blir det inte, men iaf bättre än att stiga upp 05.20 :P. Sen efter det blir det myspys med pojken ett par timmar innan man drar på påskfest hos en kompis. Hoppas verkligen det blir så kul som jag i princip förväntar mig att det ska bli.. :) Dricka alkohol igen (mer än 2 drinkar och 2 shot i Österrike alltså..) på lite mer än en månad.

Lördag tillbringas troligen så gott som i sängen hela dagen med en fika eller ngt på em..

Söndag blir det scouter igen och likaså på måndag... men sen vet jag faktiskt inte vad som händer.. :P


Godmorgon!

Jag sitter här nyduschad med kläderna på, dock ska håret borstas, tänder borstas och äta frukost och kanske en sminkning så man slipper se så oändligt trött ut alltid? :)

Har drömt massa konstiga drömmar inatt som att jag kom in i en affär typ, hamnar i bråk med ägaren och glömmer väskan med min älskade apple där, när jag kommer tillbaka får jag inte tillbaka min egen dator utan får en från deras lager... :S Hel wierd... Men tur var väl att det bara var en dröm.

Jag säger godmorgon och önskar er en trevlig dag!

RSS 2.0