Tentan är över...

YES!! :)

Även om jag misstänker att det inte gått jättebra så är det skönt att stressen lagt sig för stunden. Imorgon ska det dock arbetas med miljöredovisningsarbete som ska in på fredag fm. Men vi hoppas verkligen vi blir klara imorgon då en av gruppmedlemmarna åker hem över helgen. Aja, ska strax sova för att orka upp imorgon.. vi hörs då!

ciao

Godkväll..

sitter o glor på CSI trilogin som går på 5:an, ska dock alldeles strax gå och lägga mig då klockan ringer kl 5 imorgon bitti. Dags för tenta.. :( avskyr verkligen känslan av att gå in i en tentasal full av studenter och tentavakter som stirrar argsint på en.. Usch! Men men, jag tror faktiskt det kommer gå bra, sålänge jag klarar av debet och kredit åt alla håll och kanter :P. Värt ett försök iaf, har man inte försökt så vet man inte om man kan.

Ha en trevlig kväll för jag säger godnatt nu.


Tisdag

Dan innan tenta, jag borde inte sitta framför datorn då. Det ska jag förvisso sluta med alldeles strax också. Jag sätter mig med koncernredovisning och pluggar. Återkommer senare helt enkelt!


Godmorgon tentavecka!

Japps, jag tentapluggar då det är dags för tenta på onsdag. Hoppas verkligen det kommer gå bra. Tenta i koncernredovisning låter så kul va? :) Eller kanske inte nej.. Men illa tvunget att ta tag i så nu ska jag strax se till och få i mig frukost och sen börja plugga. Ha en godans måndag!

Jag deltar...

i tävling hos Caronlie om ett sminkkit från Orilame!


Delta du också!!

Gefle - MFF





-



Gefle IF och Malmö FF spelade match idag. Malmö spelade på bortaplan och slutresultatet blev 1-3. Starkt gjort av Malmö och de leder nu den allsvenskatabellen. Vilket jag hoppas de fortsätter med.

I samband med detta startar jag ny kategori, Fotboll - MFF.

Färdigpluggad

för tillfället.

Skicka nyss iväg min ihopskrivna modell till miljöredovinsningsarbete till resten av gruppen. Hoppas de kan hjälpa mig lite och sen jag kan se saken med nya ögon. Jag blir frustrerad när jag inte hittar saker och ting..


Nu: ska jag dusch, föna, platta håret och sminka mig, krypa ur mina mjukiskläder för att dra iväg till stan och möta upp Malmö sjögänget för planering inför en dagsutflykt med avdelningen om ett par veckor. Så ja, jag måste dra!




Godmorgon söndag!

Jag har varit vaken ett tag och ätit frukost. :) Sitter nu och lyssnar på Agnes - realese me och ska strax börja plugga.
Mitt liv är nog inte mycket mer inspirerande än så...

Men under tiden jag sysselsätter mig med koncernredovisning får ni se en bild tagen i Österrike. :)


Tävling hos Lily

Jag är med och tävlar hos Lily om ett par converse. :) Jag älskar mina bruna och lääängtar till våren kommer på allvar och de kan börja användas flitigt. Av den anledningen vill jag gärna ha ett par att byta med. Skulle jag vinna står ett par vita converse högt upp på min önskelista. Men som student får man drömma om kostnader i klass med vad ett par converse kostar. Hoppas på lyckan!


Earth hour

 

Om ganska exakt ett par minuter så påbörjas earth hour 2010, och håller på fram tills 21.30. Så hjälp jorden att leva och släck ner belysningen och alla onödiga produkter som drar el. Tänd ett ljus och brasa och umgås ett slag med dina vänner och familj!

 

 

Självklart så kommer jag stänga ner! Ses om en timme!!


Tidig kväll hos mig...

... kommer spenderas med miljöredovisningsarbete. :) Kommer bli skoj att få reda på hur EON håller sig med miljö/hållbarhetsredovisning.

Dagen i övrigt har spenderat på stan med pojken, har fikat på en underbar kaffebar. Varför man inte provat den tidigare kan man fråga sig? :) Inga överpriser såsom Espresso house eller Waynes, och dessutom supergott. Kan ju inte bli bättre? Jag gillar det personliga istället för att gå till alla kedjor, Espresso house har till exempel för mig blivt kaffekedjans Mcdonalds. :( Det gillar jag inte alls, dock ska jag till Espresso house imorgon men tror dock inte det blir någon större sak för mig att dricka kaffe där imorgon.


Godmorgon regniga lördag...

... men jag klagar inte, hellre regn än snö när vi närmar oss slutet av mars då våren är riktigt efterlängtad!

Jag vill dock trots det sova bort hela denna dagen, pga jag sovit knast i ca 2 veckor nu och vill bara få ordning på livet och förhoppningsvis känna stress o jäkt hela tiden. :( Men det går inte så det får väl bli dusch strax och sedan frukost. Därefter får jag umgås med pojken innan det blir miljöredovisning och koncernredovisning ett par timmar. :P


Hoppas ni får en trevlig lördag trots regn :).


Efter tandläkarbesök fredag morgon...

är jag lagom seg i munnen efter tandläkaren varit och rotat bland visdomständerna. :( Men det går nog fint det med.
Måste dessvärre plocka bort alla mina 4 visdomständer då det ska finnas tandköttsfickor sidan om dem, en kostnad på flera tusen! Jag förstår inte hur tandläkare kan kosta så mycket. De har verkligen monopol på marknaden! Blää! Men en sak i sänder, tandläkaren skickar remiss för röntgen för att sedan kunna klura ut hur vi ska tillväga efter det.

Ska försöka plugga i ett par timmar nu innan besök av finaste Soifa ska ske och sedan min pojkvän. :) Sol och ca 15 grader leder till att fina vårjackan kommer fram i em när jag ska in till stan igen. Men som sagt, plugg var det ja!

Torsdag

Goddag!

Jag kom hem från skolan för ca 45 min sen, har sedan dess försökt få bukt med antalet inlägg på bloglovin, tror jag läser lite fööör många bloggar i nulget och de blir bara fler och fler. Får till att försöka rensa ut ett par snart och byta ut dem. :)


Sitter för tillfället och pluggar, dock bara en liiiten stund till innan det blir träning ikväll igen :).

Hoppas ni får en trevlig torsdagkväll!

Onsdag

Dagen starta för ganska exakt 12h sedan. :) Gick upp för att fixa iordning kaffe, frukost och påklädning innan jag tog en cykeltur till station för att åka till skolan. Väl framme i skolort så gick jag ut till högskolan. Väl där gick det igenom ett par övningsuppgifter och sådär innan lunch och prat om grupparbete. Slog våra kloka huvuden ihop och bestämde oss för att använda en miljöutväderingsmodell ur kurslitteraturen. Efter många veligheter kom vi fram till det. Därefter tog jag bussen till stationen och sedan tåget hem igen. Var inne en vända på panduro hobby för att köpa pärlor åt henne. Vi kom bra överens och jag var mest med som smakråd. :) Hoppas verkligen deras figurer som de skulle göra blir bra.

Nu: ska jag fortsätta renskriva föreläsningsanteckningar från idag och sedan dra iväg och träna step ikväll.




-

Jag säger godnatt och hoppas jag kan sova. Först ska jag bara borsta tänderna. Hörs imorgon!

Kväll hos mig...

Då har jag äntligen fått i mig lite mat. :P Blev chicken mcnuggets och potatismos till middag ikväll. Mycket mumsigt. Tänkte jag skulle läsa klimatrapporten från EON och sedan ta en dusch innan DHW börjar kl 21.00.

Jag satt och läste miljöredovisningen för EON tidigare och idag och bara kände hur ögonen började falla samman och texten gled ihop så man inte kunde urskilja orden längre. Så jag valde och gå att läggas mig. Sov nästan 3 timmar.. uppps! :S Får väl se om det går att sova inatt, annars får jag leva på kaffe imorgon och plugga inatt istället.


Yeah!

Hemma igen efter en tur uten en sväng med bilen. trevligt var det. :) Länge sedan man körde utanför storstadens väggar. :) Men nu måååste jag se till att börja plugga och läsa igenom praktikfall och övningsuppgifter, därefter blir dett att läsa EON:s miljöredovisning som jag ska skriva grupparbete om. Vi hörs senare helt enkelt!

Godmorgon tisdag!

Strax ska jag försöka komma i kläderna för att sedan köra mamma till jobb. Därefter tar jag bilen mot en klasskompis för att hämta anteckningarna sedan jag vart iväg förra veckan. Resten av dagen sen kommer jag väl sitta med näsan i boken/stencilerna och plugga. :)



Tillbaka!

Hej hej :)

Efter en vecka på ett par skidor och ca 260 mil senare är jag tillbaka i Sverige. Jag har varit i Alperna med far och syster. Körde ner och tillbaka, gick riktigt smidigt. Få och korta köer genom Tyskland på vägen hem. Kom hem ca 1.00 inatt.. Vakna för en timme sedan och borde väl sova lite till egentligen men jag har sovit sjukt dåligt hela veckan i Österrike och hoppas att det vänder snart. Jag blir lite trött på att inte kunna sova ordentligt. Jag laddar upp lite bilder och sånt från veckan om ett tag. Ska försöka få i mig lite frukost först.


HELG!!

Fredag idag och jag ska till skolan om en liiiten stund, borsta tänderna först bara. Kommer hem runt 2 i em då jag ska packa ner det sista och sen packa bilen, därefter blir det vila en eller två timmar innan avresa då jag redan nu är trött.

Men tandborstning var det ja.. Godmorgon förresten!!

Matsedel torsdag

Ingen bra bloggdag alls idag, då jag har varit i skolan och sedan packar jag för fullt inför skidresa som bär iväg imorgon... :P Hela sängen är för tillfället full med grejer så jag borde försöka få fram det sista i klädväg och sedan försöka börja packa ner i resväskan.. :)

Men matsedel idag har varit:
Frukost:
Havregrynsgröt med russin och mjölk
En macka med rökt kalkon på

Frukost 2 (ca 9.00 i skolan)
Kaffe med mjölk
2 frallor med skinka, ost och gurka

Mellanmål ca 10.30
Drickyoughurt

Lunch ca 12.15
Falukorv och potatismos

Mellanmål ca 15.30
Chokladmjölk och 2 mackor med ost och skinka på

Middag
Fläskpannkaka med lingonsylt och 2 knäckemackor


Matsedel onsdag

Frukost:
Havregrynsgröt med russin och mjölk

Förmiddags mellanmål:
Drickyoughurt med passion och persika smak, ett äpple

Lunch:
Ris med kycklinggryta och vatten att dricka, en banan

Eftermiddagsfika:
Chokladkaffe, kanelbulle

Middag:
Potatismos och ugnstekt falukorv med sallad och 2 glas limevatten

Träning: ett par prommenader, dock skulle det behövas mer.. :P

Härliga onsdag!

Godkväll!

Dagen har varit underbar :). Dagen startade vid halv sex imorse då jag blev irriterad på mobilen som börjar få dåligt batteri :( och hade dött även om den var fulladdad igår morse. Tur var väl att alarmet ringde alls. Men iaf så gick jag upp, fixade till mig med hudvård, hårplattning och sminkning. Därefter påbörjades påklädningsproblemet :P, alltid lika svårt att bestämma sig för vad man ska ha på sig. Jag kan inte riktigt bestämma mig för sånt kvällen innan för det handlar alltid om hur jag mår den dagen. Frukost nästa på agendan för att sedan ta bussen till stationen och sedan kliva på tåget mot skolan. Frid och fröjd, föreläsning i tre timmar, massor av praktikfall av alla dess slag gick vi igenom. Sedan värma mat på skolan för att bege sig mot tåget hem igen. Eftermiddagen spenderades med att träffa min pojkvän. Vi bestämde träff med en vän och tog en fika med honom. Mycket trevligt.. :) Kvällen spenderades hemma med middag och för drygt en halvtimme sedan gick pojkvännen ut ur huset.

Det som kvarstår av min kväll är att se fuskbyggarna och sedan ta en dusch.


Date in the dark

Är en ny tv-serie på kanal 5, där 3 singelkillar och 3 tjejer träffas i helt mörka rum för att eventuellt hitta rätt partner. Tv-bolagen spelar in med hjälp av kameror som kan visa i mörker. I slutet visas deras utvalda partner upp i ljuset och de får bestämma sig för om de ska fortsätta träffas.

Egentligen förstår jag inte helt konceptet då flertalet av de som medverkar ändå väljer att inte fortsätta träffas efter att ha sett dem i ljuset.


Godmorgon tisdag!

Idag har jag planer på att träna, handla mat och plugga. Sådana där nödvändiga grejer som måste göras lite då och då :P. Men jag ska nog försöka klä på mig och komma iväg, då min buss går om typ 40 min.

Under tiden jag är borta får ni se ett par bilder av min fina katt.


CSI

Jag sitter (rättare sagt ligger) och tittar på en av mina många favvoserier, CSI! Jag bara älskar den, jag kan inte sätta ordet på varför men det är något i serien som gjort att jag fastnat. Kvällens avsnitt är sjunde i säsong 10. Serien består av sex stycken huvudkaraktärer.

De sju huvudkaraktärerna är: Catherine (spelad av Marg Helgenberger), Dr. Raymond Laystone (spelad av Laurence Fishburne), Nick Stone (spelad av George Eads), Dr. Albert Robbins (spelad av Robert David Halls) Greg Sanders (spelad av Eric Szmanda) och Jim Brass (spelad av Paul Guilfoyle).


 

Dr. Albert Robbins

Nick Stone

Catherine Willows

Dr. Raymond Laystone

Jim Brass

Greg Sanders

Simning

Hej hej!

Härnäst på mitt schema står att jag ska åka till burlövsbadet med mina små scouter för att simma och bada lite grann. Så jag ska försöka plocka ihop badkläder och sånt för att bege mig om en kvart drygt. Ska själv eventuellt försöka simma en kilometer under tiden barnen leker för att öka på min träning ytterligare idag. Nä, packa grejer var det ja :P




-

 

Efter ha sovit drygt åtta timmar på 2 nätter så bör jag gå och borsta tänderna och krypa ner under täcket sen. Så jag säger godnatt och vi hörs imorgon!


Helgen

Min helg har varit mycket givande faktiskt. Har varit iväg på läger ute i skogen hela helgen. Tanken bakom helgen var att prata igenom delar av vår verksamhet som är bra och mindre bra men också att diskutera igenom vad som måste förändras.

Dock har vi haft lite roligt med. Fredagkvällen startade med att komma fram och dra igång brasan på högvarv för att få upp värmen i stugan då det var iiiskallt och snacka lite om diverse saker. Utöver det så kom man i säng ca halv 4 på morgonen och en sak jag inte klarar när jag ska sova är människor som gör ljud ifrån sig. Så även om jag inte var uppe igen förrän vid 9, halv 10 så kan jag säga att det inte blev många timmars sömn, typ 3 kanske.

Lördagen starta med frukost och mer ankomst av fler människor. Konferens/sammanträde kom igång och fortsatte i princip oavbrutet bortsett från lunch och en halvtimmes rast under eftermiddagen hela dagen. På kvällen fick vi utsökt wokgryta med äggnudlar och kvällen används till bastubadande, filmvisning och husvisningar. Kvällen slutar som kvällen innan, ca 4. Sov kanske 5h till strax innan 9.

Därefter blev det brunch och tog tag i sista delen av det som skulle hända och därefter börja städa hela stugan innan vi åker hemåt strax efter 12.

Jag har bestämt mig...

för att komma tillbaka till den form jag var för ett par år sedan. Jag cyklade i princip överallt och hade mycket! kondition på programmet. Jag gillar inte det jag ser i spegeln längre och vill så gärna få en snygg kropp till sommaren även längre än så. Jag snackar inte en viktnedgång och formanpassning till size 0 för det klarar jag aldrig. Men börja nätt med att dra ner på socker och fettintag så måste det bli en förändring. Börja med de dagliga promenaderna även om de ibland kan kännas riktigt tunga efter långa skoldagar. Det är dags att bli en förändring och jag kommer känna mig så mycket lättare om det skulle bli så. Anledningen till detta kan bero på att jag börjar känna att mycket av de kläder och sånt jag har inte passar längre och jag har verkligen trivts i de kläderna. Jag kommer försöka börja skriva ner allt som äts och hur mycket jag tränar. Det tidigare träningsprogrammet jag satt upp ska justeras lite grann men det kommer absolut bli ett par gympass i veckan både på egen hand i styrketräningsdelen och konditionsdelen men även en del pass för att blanda egen träning och gruppträning.

Dum blåsa

Hej hej!

Hoppas allt är bra därute.. Jag har införskaffat nya skor.. som jag älskar till modell och allt men som tyvärr ger mig äckligt stora blåsor på hälarna =(. Men jag vill så gärna bära mina skor så jag får stå ut med att de ger mig blåser ett tag framöver gissar jag?

Men jag ville bara visa några av mina blåsor för att se hur det verkligen ser ut så se upp för lagom äckliga bilder.

 

Så jag får väl gå med skor utan häl ett tag framöver känns det som... :P

Torsdag

Och jag vill passa på att gratta mamma på sin fina födelsedag!

 

 


Onsdag

Hjälp! En sak slog mig för ett tag sedan, det är bara en och halv vecka kvar tills vi beger oss mot Österrike. Vad som ska göras i Alperna säger sig nästa själv, vi ska åka skidor! Brukar bli ungefär en gång om året som vi åker och nu är det dags igen. Förr året tog vi tåget till Bad Gastein, underbart ställe verkligen, året dessförinnan (2 år sedan) var vi i Saalbach. Iår ska vi till Flachau, vilket jag tror blir ett toppen ställe det med. Jag har inte varit besviken någon gång när vi varit i Alperna. :)

Hade tänkt få in ett par bilder här också men de ligger på min "gamla" dator så jag får fixa det på annat sätt..


Tisdag

Idag har jag inte gjort alls mycket. Tagit det lungt kan man väl säga, tog en tur till stan för att klura ut en födelsedagspresent till mamma som fyller år inom kort. Dock köpte jag inget men har lite livliga planer på vad det ska bli för något. Sen vart man hemma en sväng och åt innan man drog till gymmet och tränade balance och jag kan bara konstatera att jag nog är en av de ovigaste människorna. Men det är väl träning som får ordna upp det med gissar jag. :) Så nu sitter jag här och funderar på att dra på mig mjukiskläder och sätta igång dockteatern och spela ett tag innan det blir sängdags.


RSS 2.0