Är det bara jag som är antijul?

Är det verkligen bara jag i hela världen som är så anti jul man kan bli just nu? Jag är redan trött på all tanke kring julmat och alla bestyr? Uhää? Jag menar, samma sak varenda år? Kanske var roligt tills man var gammal nog att förstå att jultomten inte fanns på riktigt? Men när affärerna tar fram julsaker i mitten av oktober när det är två MÅNADER kvar till jul så tröttnar iaf jag på julen ganska fort.

För mig ska julen vara mysig och det innebär att julsaker kommer fram tills advent och definitivt inte en dag tidigare. Alla ljusstakar i fönstren är mysigt men all annan hets att plocka fram grejerna innan halloween är över är så fel det kan bli. Missförstå mig rätt, julen ska firas i december och inte oktober!

Så för mig känns det som julen redan varit. Jag blir kanske av annan uppfattning den dagen jag själv får barn och firar jul av den anledningen men jag tror redan nästa år tänker jag satsa på att dra till mitt favvoland över jul och nyår - till Thailand. Har firat jul utomlands en gång - på Cran Canaria för kanske 5 år sedan. Sjukt mysigt.. visst man kanske sakna den svenska julen med snö men allt annat med alla bestyr med städning, pepparkaksbak m.m slipper jag nog gärna...


Kommentarer
Postat av: Mamma ♥ Hästar ♥ Vikt

Okej vd kul! :D seglat länge?

2010-11-19 @ 23:15:10
URL: http://junigirl.blogg.se/
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Jag älskar julen.

2010-11-20 @ 06:34:16
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Mamma ♥ Hästar ♥ Vikt

oj länge :D

2010-11-20 @ 09:17:57
URL: http://junigirl.blogg.se/
Postat av: Fröken M

Haha... ja, det är nog tur att alla är olika. Du vet ju vad jag tycker om saken och idag snöar det som grädde på moset ;)

Ha en härlig dag !

2010-11-20 @ 10:08:45
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Pseudotwins Mamman ♥

17½ år till och med. ;) 18 snart! hihi

2010-11-20 @ 13:51:08
URL: http://junigirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0